Χάαλαντ: «Πορώθηκε» με τον ύμνο του Champions League (VIDEO)

Χάαλαντ: «Πορώθηκε» με τον ύμνο του Champions League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ άρχισε να σιγοτραγουδάει τον ύμνο του Champions League δείχνοντας το πάθος αλλά και την αποφασιστικότητά του για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ αυτή τη στιγμή είναι ο πιο περιζήτητος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη. Ο μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δει τον Χάαλαντ σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο . Πριν από λίγες ημέρες θυμίζουμε ότι συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ξεκίνησε και συζητήσεις με συλλόγους από την Premier League, όπως την Τσέλσι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ.

Πάντως από την πλευρά του, ο 20χρονος φορ φαίνεται πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ειδικά εκείνη που ακούγεται ο ύμνος του Champions League. Ο Χάαλαντ έπαιξε για πρώτη φορά σε προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το ζούσε έντονα τραγουδώντας τον ύμνο πριν τη σέντρα με την Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X