Champions League: Μπάγερν και Παρί στην πρώτη... γιγαντομαχία, Πόρτο και Τσέλσι για το πρώτο βήμα

Champions League: Μπάγερν και Παρί στην πρώτη... γιγαντομαχία, Πόρτο και Τσέλσι για το πρώτο βήμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια απόψε (22:00) στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με μάχη… γιγάντων στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν να φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν και την αμφίρροπη αναμέτρηση της Τσέλσι με την Πόρτο.

Η κληρωτίδα έβγαλε φέτος στην προημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης το ζευγάρι του περσινού τελικού… Η κάτοχος του τίτλου κόντρα στη φιναλίστ μόνο που φέτος αναμετρώνται νωρίς και η μία θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί οι φιναλίστ μίας σεζόν στην ακριβώς επόμενη περίοδο του Champions League. Και στις πέντε προκρίθηκε η νικήτρια του τελικού!

Οι Βαυαροί έχουν επτά συνεχόμενες νίκες μετά την επικράτηση και επί της Λειψίας και θέλουν, φυσικά, να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν την περσινή σεζόν. Η Μπάγερν μπαίνει στην κρισιμότερη «στροφή» της φετινής σεζόν με μία σοβαρότατη απώλεια, καθώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα της εθνικής Πολωνίας με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων.

Η Παρί θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Μάουρο Ικάρντι (πρόβλημα στο μηρό) και τους Μάρκο Βεράτι, Αλεσάντρο Φλορέντσι που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό. Ίσως ξεκινήσει βασικός ο Ντανίλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Για το πρώτο βήμα στην ουδέτερη Σεβίλλη

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης η Πόρτο θα περιμένει την Τσέλσι έχοντας τον… αέρα της πρόκρισής της επί της Γιουβέντους. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι παίκτες του θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή πορεία τους και δεν βλέπουν στους Λονδρέζους ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Οι Πορτογάλοι απέκλεισαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης τη Γιουβέντους, παρότι ηττήθηκαν με 3-2 στην παράταση της εκτός έδρας ρεβάνς, στην οποία αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 54’. Έχουν περάσει 17 χρόνια από την τελευταία φορά που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι προέρχεται από την συντριβή με 5-2 από τη Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα. Μπήκε έτσι τέλος στο αήττητο 15 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε 46 λεπτά δέχθηκε όσα γκολ δεν είχε δεχθεί στα 18 προηγούμενα παιχνίδια της!

Καντέ, Πούλισιτς και Έιμπραχαμ είναι και πάλι στη διάθεσή του, ενώ κανονικά στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι ο Ρούντιγκερ, παρά το γεγονός ότι ο Τούχελ τον έδιωξε πριν από μερικές ημέρες από την προπόνηση λόγω επεισοδίου που είχε με τον Κέπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X