ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όταν περάσαμε τα σύνορα της ιστορίας -Αιώνια υπερηφάνεια!» (ΦΩΤΟ)

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όταν περάσαμε τα σύνορα της ιστορίας -Αιώνια υπερηφάνεια!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ σαν σήμερα πέρασε στην ιστορία νικώντας τον πόλεμο στο Βελιγράδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ημέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια, η ΑΕΚ… νίκησε τον πόλεμο στο Βελιγράδι!

Την άνοιξη του 1999, ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία περνούσε την πιο κρίσιμη καμπή του, το ΝΑΤΟ συμμετείχε πλέον ενεργά στις εχθροπραξίες με καθημερινούς βομβαρδισμούς που στόχο είχαν κατά κύριο λόγο το Βελιγράδι της Σερβίας. Εν μέσω πολέμου, ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε μία τολμηρή απόφαση. Η ΑΕΚ θα ταξίδευε σύσσωμη στο εμπόλεμο Βελιγράδι για να δώσει έναν φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν. Ετσι λοιπόν την Μεγάλη Τετάρτη, 7 Απριλίου 1999 η ΑΕΚ έδωσε τον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της.

Έναν αγώνα ενάντια στον πόλεμο αφού μια ποδοσφαιρική ομάδα τολμούσε και κατάφερνε να πάει στην καρδιά των βομβαρδισμών και να τους σταματήσει για λίγες ώρες, με το θάρρος, την τόλμη της και της ιδανικά που πρεσβεύει. Το μήνυμα είχε ήδη σταλθεί και ο αγώνας έμεινε στην ιστορία.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια σχετική ανάρτηση ανήμερα της επετείου εκείνου του ιστορικού αγώνα.

«Όταν περάσαμε τα σύνορα της ιστορίας! Όταν το ποδόσφαιρο νίκησε τον πόλεμο! Αιώνια υπερηφάνεια!», έγραψε στα social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X