Champions League: Προβάδισμα για την Μάντσεστερ Σίτι, 2-1 την Ντόρτμουντ (VIDEO)

Champions League: Προβάδισμα για την Μάντσεστερ Σίτι, 2-1 την Ντόρτμουντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Προβάδισμα πρόκρισης για την Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θα κριθεί στη Γερμανία, παρότι κέρδισε η Μάντσεστερ Σίτι απόψε με 2-1 την Ντόρτμουντ.

Το γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έβαλε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 19′. Η Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, σκόραρε. O Ντε Μπρόινε πήρε μέτρα στο γήπεδο, μοίρασε στον Φόντεν στα δεξιά, εκείνος σέντραρε για τον Μαχρέζ,  ο οποίος βρήκε τον αφύλαχτο Ντε Μπρόινε στην περιοχή για να γράψει το 1-0.

Η Ντόρτμουντ αντέδρασε έστω και στο τελευταίο 10λεπτο. Στο 84′ ο Mάρκο Ρόις μετά από τη τρομερή πάσα του Χαάλαντ πάτησε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1. Ο Ρόις έτσι έφτασε το 18ο γκολ του στο Champions League και έγινε ο πρώτος σκόρερ στη  ιστορία της Ντόρμουντ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ξεπερνώντας τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Τελικά η Μάντσεστερ Σίτι… απάντησε στα τελευταία λεπτά. Ο Γκιουντογκάν έπειτα από σέντρα στόπαρε στα αριστερά και μοίρασε στον Φόντεν που έγραψε το 2-1 στο 90′. Και αυτό ήταν το γκολ της νίκης για τους «πολίτες».

Η ρεβάνς στην Γερμανία την επόμενη Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X