Μάντσεστερ Σίτι: Καραδοκεί για Μέσι

Ισοφαρίζει τον Τσάβι και γράφει ιστορία ο Μέσι
Photo Credits: INTIME

Να απαντήσει αρνητικά ο Λέο Μέσι στην Μπαρτσελόνα περιμένει η Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αρνητική απάντηση του Λέο Μέσι στην Μπαρτσελόνα περιμένει η Μάντσεστερ Σίτι ώστε να κάνει την κίνηση της.

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το καυτό ζήτημα αποχώρησής του από τη Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η βασική ομάδα που θέλησε να προχωρήσει στη μεταγραφή βόμβα. Μάλιστα ήταν διατεθειμένη να καταβάλει 70 εκατ. ευρώ (σ.σ.: όχι τη ρήτρα του παίκτη), αλλά τελικά όπως είναι γνωστό, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε πίσω και συνέχισε θέλοντας και μη στο «Καμπ Νόου».

Ωστόσο, η Σίτι δεν έχει σταματήσει να θέλει τον Μέσι. Και τώρα περιμένει την απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που θα του θέσει σύντομα η νέα διοίκηση του φίλου του, Τζουάν Λαπόρτα. Σε περίπτωση που εκείνος δεν την αποδεχτεί, καθώς δηλώνει πλέον αναποφάσιστος, τότε οι Πολίτες έχουν έτοιμο το δικό τους πλάνο, ώστε να κάνουν δικό τους τον κορυφαίο σύγχρονο ποδοσφαιριστή, έχοντας έναν και μοναδικό αντίπαλο, την Παρί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X