ΑΕΚ: Ο Γιάννης Βούρος τίμησε την αθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Γιάννης Βούρος τίμησε την αθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τιμητική πλακέτα για την πρωταθλήτρια της ΑΕΚ για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρου Γεωργαμλή, υποδέχθηκε με χαρά στο γραφείο του την συμπολίτισσά μας, αθλήτρια ξιφασκίας της ΑΕΚ Δώρα Γκουντούρα και τον προπονητή της Θανάση Δελενίκα.

Ο Γ. Βούρος αφού συνεχάρη τη Δ. Γκουντούρα για την αξιοσημείωτη από κάθε πλευρά επιτυχία της με την πρόκρισή της στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, συζήτησε με τη νεαρή πρωταθλήτρια και τον προπονητή της, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να στηρίξει τώρα αλλά και στο προσεχές μέλλον τις προσπάθειές της.
Με την ολοκλήρωση της συζήτησης απονεμήθηκε από τον Δήμαρχο τιμητική πλακέτα, με θερμές ευχές για νέες μεγάλες επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΑΕΚ: Ο Γιάννης Βούρος τίμησε την αθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Γιάννης Βούρος τίμησε την αθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Γιάννης Βούρος τίμησε την αθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X