Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου δεν παίζουν PlayStation, εργάζονται»

Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου δεν παίζουν PlayStation, εργάζονται»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Ζενίτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με ερώτηση δημοσιογράφου ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Ζενίτ, στη VTB League.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς ερωτήθηκε για το αν θα ήθελε για συνεργάτη του τον Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, ο οποίος του ασκεί σκληρή κριτική ειδικά τη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως οι βοηθοί του είναι υψηλού επιπέδου και πως εργάζονται σκληρά. Μάλιστα, πρόσθεσε πως από το… σπίτι του πάντα είναι εύκολη η κριτική.

«Διαβάζετε και εσείς την κριτική. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν για μένα. Έχω πολύ υψηλού επιπέδου συνεργάτες που εργάζονται καθημερινά για να προετοιμάσουν την ομάδα και δεν κάθονται σπίτι να παίξουν… PlayStation. Και εγώ, μπορώ να βάλω μία κούπα καφέ και να κριτικάρω τον καθένα. Αλλά, έχουμε Δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάτε αυτό, αλλά εντάξει. Απαντώ. Έχω πολύ καλό σταφ και βοηθούς. Ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν πως να πετύχουν, επειδή βρίσκονται για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και αυτό είναι προφανές», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ιτούδη σε δημοσιογράφο, για το αν θα ήθελε τον Βλάντιμιρ Γκομέλσκι ως… βοηθό του στην «ομάδα του στρατού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X