ΑΕΚ: Χρήσιμη ισοπαλία για την ΑΕΚ (27-27) απέναντι στον Διομήδη στη Νέα Κίο!

Εικόνες από το Διομήδης Άργους-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ άφησε βαθμό στην έδρα του Διομήδη, μια εμφάνιση που θα αποτελέσει ένα καλό «μάθημα» για τη συνέχεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «κόλλησε» στη Νέα Κίο παραχωρώντας ισοπαλία 27-27 στον αξιόμαχο Διομήδη για την 10η αγωνιστική της Handball Premier.

Η «Ένωση» είχε την μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» αλλά στην εκπνοή του αγώνα ο Τζηράς από το σημείο του πέναλτι δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη έκανε αρκετά εύκολα λάθη χάνοντας την συγκέντρωση της σε κρίσιμες φάσεις. Σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα του Διομήδη, δεν κατάφερε να φύγει με τους δύο βαθμούς. Ένα αποτέλεσμα ωστόσο που δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την πορεία της ομάδας, αντίθετα είναι ένα ματς που θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα για να δει τα λάθη της και να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Το ματς

H AEK μπήκε πολύ  συγκεντρωμένη στο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ με τον Μυλωνά ενώ με την συμπλήρωση των πρώτων πέντε λεπτών κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 1-5. Οι  «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και στο 15′ ο Τζηράς έκανε το 3-9 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Κάπου εκεί οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να χαλαρώνουν ενώ σε συνδυασμό με τις αρκετές βεβιασμένες και άστοχες επιθετικές ενέργειες έδωσαν την δυνατότητα στον Διομήδη να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι με τέσσερα σερί τέρματα μείωσαν σε 8-10. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας ζήτησε τάιμ άουτ για να ηρεμήσει και να δώσει οδηγίες στους παίκτες. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την ΑΕΚ να παίρνει όμως την διαφορά των δύο τερμάτων με το γκολ του Τζηρά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 11-13.

Είχε την ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διομήδης εκμεταλλευόμενος και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα του κατάφερε να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Με καθαρό μυαλό κατάφερε να ισοφαρίσει σε 16-16 και να πάρει στη συνέχεια ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας «ανακάτεψε» ξανά την τράπουλα με την «Ένωση» να έχει αρκετά μεγάλα ποσοστά αστοχίας και εύκολα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Διομήδης προηγήθηκε με 23-21 με την ΑΕΚ να βρίσκει όμως τις λύσεις για να αντιδράσει. Ισοφάρισε δύο φορές το σκορ 26-26 και 27-27 και στο τέλος είχε την δυνατότητα να πάρει τη νίκη αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε «όχι» στον Τζηρά.

Διομήδης Άργους – ΑΕΚ: 27-27

Διομήδης Άργους (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 3, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 9, Παπαδημητρίου, Παπαντωνίου, Τσάκαλος 2, Χόγκας 4, Μπόσκος 6, Χαντέλης 1, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος, Μούγιτς.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 2, Τζηράς 7, Δομπρής, Νικολαϊδης, Ρέινα, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 8, Φλορίδο, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς 2, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 2,Κεδέρης 3.

Διαιτητές: Κιναντζίδης – Φωτακίδης, Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 2/3 – 4/6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X