ΑΕΚ: «Θα αποδείξουμε το στήσιμο, έχουμε όλα τα στοιχεία»

ΑΕΚ: «Θα αποδείξουμε το στήσιμο, έχουμε όλα τα στοιχεία»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη με στοιχεία να αποδείξει τα «στημένα και αστεία» των 50 μαρτύρων-ηττημένων και από τους οποίους κρίνεται η αξιοπιστία τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη αναφορικά με τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, βγαίνουν νέα στοιχεία, με την πλευρά της ΑΕΚ να είναι έτοιμη να αποδείξει πως όλα είναι «στημένα και αστεία».

Η αλήθεια για τους μάρτυρες

Λίγο νωρίτερα αναφέρθηκε πως υπάρχουν 50 μάρτυρες που στηρίζουν την καταγγελία κατά της ΑΕΚ για όλη την ιστορία που συνδέεται με τις εκλογές της ΕΠΟ. Κι αυτοί οι μάρτυρες έχουν κληθεί να καταθέσουν σε χρόνο-ρεκόρ. Μάλιστα ελέγχεται απόλυτα η αξιοπιστία τους, αφού αφορούν ηττημένους εκλογών που μάλιστα έχουν μηνυθεί από τους νικητές των εκλογών.

Μία εξ’ αυτών των καταθέσεων μάλιστα δεν είναι καν κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά είναι το κείμενο της μήνυσης που είχε κάνει ηττημένος από εκλογική διαδικασία. Και ενώ η δική του μήνυση έχει τεθεί στο αρχείο του οικείου δικαστηρίου, η μήνυση που έχει γίνει εναντίον του είναι ακόμα σε δικαστική εξέλιξη.

Επίσης, υπάρχει επίσης άλλη κατάθεση για τις εκλογές Ενωσης από μάρτυρα τον οποίο ο πρόεδρος της συγκεκριμένης Ενωσης έχει εδώ και τρία χρόνια καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για πλαστογραφία αλλά η δική του καταγγελία έχει θαφτεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος έχει καταγγελία για πλαστογραφία και έχει καταθέσει επιβαρυντικά, ενώ έχει και Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Οσα λέει η ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι έτοιμη και ξεκάθαρη λέγοντας πως «έχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα την κατάλληλη στιγμή»

Ολα είναι αστεία και δεν υπάρχει πουθενά εμπλοκή της ΑΕΚ και πουθενά δεν προκύπτει το παραμικρό κέρδος για την ΑΕΚ…

Και είναι προφανής και ξεκάθαρος ο πόλεμος που δέχεται η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X