ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Το κανάλι που θα δείξει τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Το κανάλι που θα δείξει τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Photo Credits: INTIME

Την Τετάρτη η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει την Τετάρτη με τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός.

Πρώτη ποδοσφαιρική μάχη της ημέρας, εκείνη μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες». Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 18.00 από το COSMOTE SPORT 2HD.

Δύο ώρες αργότερα (20.00, COSMOTE SPORT 3HD) η ΑΕΚ διεκδικεί την έκτη διαδοχική πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος έχοντας απέναντί της τον ΠΑΟΚ, κάτοχο του τροπαίου για τρεις συνεχείς χρονιές (2017-2019).

Μία ώρα πριν από την έναρξη κάθε ημιτελικού, η  «Ώρα Κυπέλλου» θα παρουσιάζει ταυτόχρονα μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube και τα κανάλια COSMOTE SPORT 2HD & 3HD το προφίλ και τα τελευταία νέα των ομάδων. Η εκπομπή θα είναι παρούσα και μετά τη λήξη κάθε αναμέτρησης, με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Τετάρτη 7 Απριλίου

18.00 ΠΑΣ Γιάννινα 1966 – Ολυμπιακός ΣΦΠ –  COSMOTE SPORT 2HD

20.00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ – COSMOTE SPORT 3HD

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X