Αυτούς που φοβούνται και ασχολούνται μαζί τους συνεχώς, αυτούς χτυπάνε...

Αυτούς που φοβούνται και ασχολούνται μαζί τους συνεχώς, αυτούς χτυπάνε...
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τον ωμό εκβιασμό με επίκεντρο τις εκλογές στην ΕΠΟ, με την ΑΕΚ να δέχεται την αναμενόμενη επίθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κάθε αγωνιστική, που συνήθως ο ΟΣΦΠ κερδίζει και η ΑΕΚ έχει κάπου γκελάρει, το πρώτο θέμα στα Μέσα που ελέγχουν είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Τι του έγραψαν οι ΑΕΚτζήδες, πόση… ζημιά έχει κάνει στην ΑΕΚ κλπ. Πρώτο θέμα. Δίνει 1,05 το βράδυ κάθε αγωνιστικής.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά κι εξηγεί κι αυτά που ζούμε πάλι τώρα, με σκοπό να εκμεταλλευθούν το μομέντουμ, το χειρότερο δυνατό για την ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ. Εσείς που το έχετε δει ξανά αυτό; Να μην έχεις καμιά σχέση αγωνιστικά από την μία και να το διατυμπανίζεις κι από την άλλη ένας στρατός ολόκληρος να ασχολείται με το τι κάνει αυτός… που δεν βλέπεις.

Σε μια χώρα που είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει τίποτα από πλευράς νομιμότητας, άδραξαν την ευκαιρία που τους έδωσε το ματς της Κυριακής, για να δώσουν αυτό που προφανώς θεωρούν χαριστική βολή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X