UEFA: Με κόσμο στα γήπεδα και των 12 πόλεων του Εuro

UEFA: Με κόσμο στα γήπεδα και των 12 πόλεων του Εuro
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε προειδοποιήσει τις πόλεις ότι θα χάσουν το δικαίωμα φιλοξενίας, εάν δεν επιβεβαιώσουν έως αύριο, ότι είναι σε θέση να έχουν φιλάθλους στις εξέδρες.

Βέβαια, σε κάποιες από αυτές θα περιορίζονται οι φίλαθλοι στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων τους, αριθμός που μπορεί να μην είναι αρκετός για την UEFA.

Στην Κοπεγχάγη θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 12.000 θεατές, 30% της χωρητικότητας, στους τέσσερις αγώνες της, η Gazprom Arena στην Αγία Πετρούπολη έχει ήδη υποδεχθεί 22.500 οπαδούς της Ζενίτ τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Times, στην Ιρλανδία, απαιτήθηκε το 25% της χωρητικότητας του Dublin Arena.

Σύμφωνα με αγγλικές ιστοσελίδες, το Wembley θα μπορεί να φιλοξενήσει 45.000 (το ήμισυ της χωρητικότητας). Αμφιβολίες υπήρχαν στις περιπτώσεις των Δουβλίνου, Γλασκώβης, Μπιλμπάο και Μπακού, αλλά φαίνεται να ξεπερνούνται.

Η UEFA αναμένει να λάβει τελική απόφαση για την έγκριση των πόλεων φιλοξενίας στις 20 Απριλίου. Οι 12 πόλεις του EURO 2020: Αμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X