ΑΕΚ: Εισήγηση-σοκ για βαριές ποινές και -10 της Επιτροπής Δεοντολογίας από «στημένη» υπόθεση!

ΑΕΚ: «Και αυτό το Πάσχα η ζωή θα νικήσει τον θάνατο!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη στημένη υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εισήγηση για βαρύτατες τιμωρίες κατά της ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου και του προέδρου της ΕΠΣ Πάτρας, Άγγελου Δανιήλ, έκανε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η υπόθεση κινήθηκε μετά τις καταγγελίες για αλλοίωση από πλευράς της ΠΑΕ στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και η εισήγηση αφορά στην αφαίρεση δέκα βαθμών από την ΑΕΚ και ποινή ισόβιου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για μια στημένη διαδικασία και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά μόνο για μια εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

Διαβάστε τι συμβαίνει σε όλη την υπόθεση και την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X