ΠΑΟΚ: Κρας τεστ με ΑΕΚ για Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Επικοινωνία με Σαββίδη ζήτησε ο Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Παίζονται πολλά για ΠΑΟΚ και Γκαρσία κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει την απόλυτη στήριξη από την οικογένεια Σαββίδη για τη θέση του στον ΠΑΟΚ.

Ομως η εικόνα της ομάδας και η μη αγωνιστική βελτίωση της αρχίζει να προβληματίζει έντονα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός «βγήκε μπροστά» όταν στην Τούμπα αποφάσισαν να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου στον Αμπέλ Φερέιρα.

Τον περασμένο Οκτώβριο η ηγεσία του «Δικεφάλου» έκρινε ότι ο επί πέντε χρόνια προπονητής της Κ19, με επιτυχίες και τίτλους, αλλά δίχως εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο, άξιζε της ευκαιρίας.

Για τον 43χρονο προπονητή, όντως,ήταν η στιγμή που έψαχνε τόσα χρόνια ως «στρατιώτης» του ΠΑΟΚ. Γνώριζε το περιβάλλον, ήξερε καλά, τι πρεσβεύει το DNA του συλλόγου, επιχείρησε να δώσει έναν άλλον αέρα, να αλλάξει πράγματα.

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν δικαιώνουν τον Πάμπλο Γκαρσία, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες από την πλευρά του, όπως οι πολλές αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η ανομοιομορφία του ρόστερ, ωστόσο όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν, τα αποτελέσματα θα καθορίσουν και το μέλλον του.

Θέμα αντικατάστασης του δεν υφίσταται αυτή την στιγμή και πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχίσει με τον Ουρουγουανό στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

«Ο Πάμπλο θα κριθεί το καλοκαίρι», λένε στην Τούμπα, αλλά το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Ευρώπη, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί να κάνει το ταμείο της δουλειάς του προπονητή.

Τελεσίγραφο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο αυριανός ημιτελικός με την ΑΕΚ αποτελεί το πρώτο «κρας τεστ» για τον αγαπημένο Πάμπλο των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά».

Τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, σε περίπτωση που οι «ασπρόμαυροι» εμφανίσουν τις ίδιες «παιδικές ασθένειες», όπως και πριν τρεις μέρες στη Λεωφόρο στην ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό των… τριών τελικών προσπαθειών.

Κι αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά, ο Γκαρσία…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X