Μελισσανίδης: Αναζητά ευθύνες για την είσοδο οπαδών και το δημόσιο κράξιμο παικτών

Μελισσανίδης: Αναζητά ευθύνες για την είσοδο οπαδών και το δημόσιο κράξιμο παικτών
Photo Credits: INTIME

Εξαλλος είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την εικόνα που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος για την εικόνα που δημιουργήθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό χθες στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς της Ενωσης να σταματούν τους παίκτες στη φυσούνα και να τους τα… ψάλλουν.

Από χθες βράδυ ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ήταν έξω φρενών τόσο για την εξαιρετικά άσχημη εικόνα των οπαδών με τους παίκτες στο τέλος του ματς έξω από τη φυσούνα, αλλά και με το πως μπήκαν οι δύο οπαδοί εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα μιλούσε με όλους όσοι μπορεί να έχουν σχέση με το συμβάν και με όλους τους συνεργάτες του στην Ενωση για να καταλήξει στο ποιος ή ποιοι ευθύνονται για αυτό το σκηνικό.

Μελισσανίδης: «Ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ»

Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε εκτενώς και στην ομιλία του στους παίκτες στο ξενοδοχείο σήμερα χαρακτηρίζοντας «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ» αυτό που συνέβη και απαράδεκτο το να μην μπορούν οι παίκτες να μπουν στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, ανεξαρτήτως όσων είχαν συμβεί στο γήπεδο νωρίτερα. «Στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε εκείνο το σημείο την ευθύνη ανέλαβε ο Πέτρος Μάνταλος που μετέφερε στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι όταν τους φώναζαν από οι οπαδοί «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο», οι ίδιοι έδωσαν το «πράσινο φως» να κατέβουν δύο εκπρόσωποι για να αποφορτισθεί η κατάσταση και μετά να πάνε στα αποδυτήρια. Με τον Μελισσανίδη να λέει: «αυτό δεν έπρεπε να γίνει», επιμένοντας ότι ήταν πολύ κακό για την ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X