Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να πούμε

Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να πούμε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη συμμετοχή του στο «Survivor» αλλά και όσα καταλογίζουν στον Τριαντάφυλλο μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και τοποθετήθηκε για όλα.

«Η τακτική του Τριαντάφυλλου που την κάνει εδώ και μήνες, πως ότι δεν είναι καταγεγραμμένο στις κάμερες είναι σαν να μην συμβαίνει και μετά λέει είπα εγώ αυτή την λέξη; Αυτό έχει συμβεί σε πολλά πράγματα τα οποία ήταν εκτός κάμερας και δεν τα έχει δει ο κόσμος» είπε αρχικά.

«Είναι πράγματα αρκετά σοβαρά και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Είναι όμως λογικό 9 άνθρωποι να είναι εναντίον ενός; Είναι πράγματα αρκετά σοβαρά που δεν μας επιτρέπει η παραγωγή να μιλήσουμε για αυτά. Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει να εκτονωθεί η ένταση και την διατηρεί. Έχει πει και έχει κάνει σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω και τα γνωρίζουμε 10 άτομα, τον κοιτάνε στα μάτια και λέει ψέματα. Επιλέγει να μην ζητήσει συγνώμη και αυτό τους εξαγριώνει όλους» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Αυτό που είπα για το ριάλιτι, γιατί το ριάλιτι σημαίνει πραγματικότητα αν το μεταφράσουμε, εμένα μου ζήτησαν να είμαι ο εαυτός μου όταν μπήκα και αυτό έκανα, δεν μπήκα για να βάλω φιτιλιές και να δημιουργήσω τσακωμούς» ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς για αυτό που είπε μετά την αποχώρησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X