ΕΠΟ: Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας

ΕΠΟ: Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος εκτελεστικός γραμματέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο οποίος πήρε 11 ψήφους σε 17μελές Δ.Σ. Ανοικτή ψηφοφορία, η οποία έγινε στο περιθώριο της συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, μέχρι πρότινο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, θα είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Αλέξη Δέδε και θα έχει πιθανότητες για να είναι και ο επόμενος CEO της Ομοσπονδίας.

Επελέγη μέσω της Εκτελεστικής της ΕΠΟ με 11 ψήφους σε ένα 17μελές διοικητικό συμβούλιο και μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας. Κάτι που ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Ο Δέδες ως γνωστόν έχει συμφωνήσει με τη FIFA να εργαστεί για τις ανάγκες του Μουντιάλ του Κατάρ για τον επόμενο 1.5. χρόνο.
Ο Φιλιππούσης έχει μακρά θητεία ως αθλητικός δημοσιογράφος. Έχει επίσης περάσει από επιτελικό πόστο από το γραφείο του άλλοτε Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή αλλά και από την ΕΟΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X