ΕΟΚ: Αποχώρησε από τη συνεδρίαση του ΔΣ ο Βασιλακόπουλος

Αιχμές Βασιλακόπουλου κατά της FIBA
Photo Credits: INTIME

Αποχώρησε από την πρώτη συνεδρίαση της Διοίκησης Πρωτοδικείου ο Γιώργος Βασιλακόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάχαλο δημιουργήθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ. Διαφωνία για το αν πρέπει ή όχι να ψηφίσει ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, αποχώρησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος από τη σύσκεψη μέσω zoom, όταν δεν πέρασε η άποψή του πως δεν πρέπει να συμμετάσχει στη διαδικασία ο αντικαταστάτης του Νίκου Φιλίππου.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Φάνης Χριστοδούλου τέθηκαν αντιμέτωποι ουσιαστικά στην πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου στο νέο Δ.Σ.

Ο Φάνης προτάθηκε από τον Παναγιώτη Φασούλα και μάλιστα για πρώτη φορά υπήρξε συνεργασία με την πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου, που στήριξε την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, αφού είχε προαναγγείλει άλλωστε πως δεν πρέπει να μπει στη θέση ο τέως πρόεδρος της ΕΟΚ.

Η διαδικασία άρχισε, αλλά πριν ολοκληρωθεί ο Βασιλακόπουλος απαίτησε να μην συμμετάσχει ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης. Οι υπόλοιπες πλευρές επέμειναν ότι έχει δικαίωμα, υπήρξε κόντρα ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, το μικρό “πραξικόπημα” δεν είχε συνέχεια και ο Βασιλακόπουλος αποχώρησε από το zoom.

Ο Βασιλακόπουλος είχε 9 ψήφους και ο Χριστοδόπουλου 8 δίχως τον Καλαϊτζάκη, ενώ με την παρουσία του Κρητικού παράγοντα, προέκυπτε ισοπαλία 9-9. Γι αυτό υπήρξε διαφωνία και μπάχαλο.

Οι υπόλοιποι – η πλευρά Λιόλιου και Φασούλα – συνέχισαν κανονικά, όμως επί της ουσίας η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη στη 13:00 το μεσημέρι. Ισως όμως να συνεχιστεί και σήμερα, αφού για κάτι τέτοιο επιμένουν Φασούλας και Λιόλιος.

Απο τα 21 μέλη, τα δύο ψήφισαν λευκό (Αλεξόπουλος και Γαλατσόπουλος ως εκπρόσωπος της ΕΟΚ), ενώ ο Λόρτος δεν παρέστη. Ο ΕΣΑΚΕ, πάντως, μοιράστηκε, καθώς ο Δουβής ψήφισε Βασιλακόπουλο και ο Μήλα τον Χριστοδούλου, γεγονός που προκάλεσε αντίδραση από τα υπόλοιπα μέλη της λίγκας, που συγκάλεσαν έκτακτο ΔΣ, προκειμένου να τηρηθεί αυστηρή ουδετερότητα. Ακόμα κι αν συμβεί αυτό, Βασιλακόπουλος και Χριστοδούλου θα έχουν από 8 ψήφους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X