Διεθνής αντίκτυπος για τη συντριβή της ΑΕΚ

Διεθνής αντίκτυπος για τη συντριβή της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο διασυρμός της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό σχολιάστηκε και στο εξωτερικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 1-5, σχολιάστηκε εντόνως και στο εξωτερικό.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ρουμάνικης ιστοσελίδας gsp.ro που αναφέρει:

«Ο Νεντελτσεάρου στο επίκεντρο της κρίσης στην ΑΕΚ. Οι οπαδοί τους ζήτησαν να βγάλουν τις φανέλες, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν την απομάκρυνση του προπονητή.

Επιστρέφοντας από την Εθνική ομάδα, όπου δεν αγωνίστηκε καθόλου, ο Νεντελτσεάρου βρέθηκε μπροστά σε μια καταστροφή στην ΑΕΚ, μετά το 1-5 από τον Ολυμπιακό, εντός έδρας.

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΚ, μια πραγματική ταπείνωση από τον Ολυμπιακό με 1-5, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 0-4. Αυτό ήταν το σκορ μέχρι το 64ο λεπτό, τότε ένα σουτ του Φορτούνη βρήκε στο πόδι του Νεντελτσεάρου και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-5.

Ο ιδιοκτήτης των κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν είχε τη δύναμη να δει το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο και αποχώρησε στο ημίχρονο, οργισμένος.

Στο τελευταίο σφύριγμα, οι οπαδοί κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και εμπόδισαν τους ποδοσφαιριστές να πάνε στα αποδυτήρια. Οι οπαδοί φώναζαν στους ποδοσφαιριστές να βγάλουν την ιερή φανέλα της ΑΕΚ και να αποχωρήσουν άμεσα. Οι ποδοσφαιριστές τους άκουγαν με κατεβασμένο το κεφάλι.

Στα αποδυτήρια, αφού τους είπε ο Μανόλο Χιμένεθ ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν στους επόμενους αγώνες πλέι οφ, ένας από τους παίκτες εξερράγη, λέγοντας στον Ισπανό προπονητή να παραιτηθεί.

Στα μέσα του περασμένου μήνα, πηγές από την Ελλάδα ισχυρίστηκαν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήταν ο πρώτος στη λίστα της ΑΕΚ, εάν ο Μανόλο Χιμένεθ αποχωρούσε. Χωρίς συμβόλαιο μετά την απόλυση του από την Αλ-Χιλάλ, ο Λουτσέσκου είχε συμφωνία με την ομάδα της Αθήνας το 2017, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε και υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Και τον επόμενο χρόνο, ο προπονητής κατηγόρησε την ΑΕΚ για «ληστεία» όταν η ομάδα κέρδισε τον τίτλο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X