«Ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για τον Μπάρκα ο ΠΑΟΚ»

«Ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για τον Μπάρκα ο ΠΑΟΚ»

Δημοσίευμα από τη Σκωτία συνδέει τον ΠΑΟΚ με τον Βασίλη Μπάρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημερινό δημοσίευμα της σκωτσέζικης ιστοσελίδας thecelticbhoys.com αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για τον δανεισμό του Βασίλη Μπάρκα από τη Σέλτικ.

Πριν λίγες μέρες είχατε διαβάσει από το enwsi.gr πως η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Ελληνα τερματοφύλακα αλλά ο ίδιος δεν «ψηνόταν» από το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Το δημοσίευμα από τη Σκωτία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αν και δεν είχε αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φέτος, δεν φαίνεται να υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος για τον Μπάρκα. Οι Hoops πιστεύεται ότι έχουν ήδη απορρίψει μια προσέγγιση δανεισμού από τον πρώην σύλλογό του, την ΑΕΚ Αθηνών.

Όπως αναφέρθηκε από το Daily Record υπάρχει περαιτέρω ενδιαφέρον γι ‘αυτόν από την Ελλάδα, καθώς ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σήμερα στην τρίτη θέση της Super League, ετοιμάζει επίσης μια κίνηση δανεισμού για αυτόν.

Εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα ότι ο Μπάρκας θα μπορούσε να γυρίσει τα πράγματα στο Parkhead και τελικά να εδραιωθεί στην πρώτη ομάδα της Σέλτικ.

Αυτό θα μπορούσε να ξεκινήσει με την άφιξη ενός νέου προπονητή τους επόμενους δύο μήνες. Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα ξεκινήσουν από το μηδέν και αυτό θα μπορούσε να δώσει στον Μπάρκα την ευκαιρία να δείξει γιατί οι Hoops αποφάσισαν να τον υπογράψουν για 4,5 εκατομμύρια λίρες μόλις το περασμένο καλοκαίρι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X