Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 2-1: Ανατροπή με φόντο το Champions League (VIDEO)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 2-1: Ανατροπή με φόντο το Champions League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με γκολ των Ράσφορντ και Γκρίνγουντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με ανατροπή, 2-1, την Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να τα βρήκε… μπαστούνια για αρκετή ώρα απέναντι στην Μπράιτον, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιβληθεί 2-1, αυξάνοντας τη διαφορά από την 5η θέση στους 11 βαθμούς.

Οι «γλάροι» μπήκαν καλύτερα στο ματς και σε μία από τις πρώτες τους ευκαιρίες, στο 13’ , προηγήθηκαν. Ο Γουέλμπεκ έπιασε την κεφαλιά και είδε τον Χέντερσον να αποκρούει, όμως πήρε το… ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι έδειχνα βραχυκυκλωμένοι, με αποτέλεσμα να μην βρουν απάντηση στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήρθε τελικά στο , όταν μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Φερνάντες πάσαρε στον Ράσφορντ και αυτός σκόραρε με ψύχραιμο πλασέ από κοντά, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Η ολική ανατροπή του σκηνικού ήρθε στο 83’ , με τον Γκρίνγουντ να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σάντσεθ, χαρίζοντας στους «κόκκινους διαβόλους» τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X