Χάντμπολ:Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για Ολυμπιακό

Χάντμπολ:Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός που αποφάσισε να αποδεσμεύσει  όλους τους παίκτες του στην διακοπή του πρωταθλήματος, αποφάσισε τελικά πως είναι προτιμότερο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα αντί να παραμείνει και να δώσει ευκαιρίες στη νέα …γενιά όπως υπερηφανευόταν για το αγωνιστικό του πλάνο.

Η ομάδα του Πειραιά αποφάσισε να ρίξει τελικά λευκή πετσέτα ενημερώνοντας πως δεν θα κατέβει στον σημερινό αγώνα με τον Άρη Νίκαιας. Έτσι το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στην ομάδα της Νίκαιας ενώ προβλέπεται και τιμωρία αφαίρεσης ενός βαθμού. Στην ομάδα του Πειραιά, είχαν κάνει αίτημα και για αναβολή του ματς με την ΑΕΚ πριν τη νέα διακοπή με την ελπίδα όπως φαίνεται πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινούσε. Πλέον εφόσον δεν κατέβει σε ένα ακόμη παιχνίδι θα αποβληθεί επίσημα από το πρωτάθλημα ή θα επιχειρήσει με κάποια …εντυπωσιακή ανακοίνωση να κάνει ηρωική έξοδο.

Όπως και να’ χει αναμένεται και η επίσημη θέση της ΟΧΕ για την στάση της ομάδας του Πειραιά που είχε την ευκαιρία να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα σε μια από τις πολλές τηλεδιασκέψεις που έγιναν και να μην περιμένει την τελευταία στιγμή χωρίς να σεβαστεί και τον κόπο και την προσπάθεια των υπόλοιπων ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X