Αουτσάιντερ η ΑΕΚ, «ζεστός» ο Καρίμ

Αουτσάιντερ η ΑΕΚ, «ζεστός» ο Καρίμ

Η ΑΕΚ επανέρχεται με δύσκολη αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες της Super League επιστρέφουν στη μάχη των playoffs μετά την μικρή διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Η ΑΕΚ επανέρχεται με δύσκολη αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α (04/04, 19:30). Βέβαια, εάν θέλει να πάρει την δεύτερη θέση, οφείλει να την φέρει εις πέρας και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που έτρεξε προ διακοπής (1-2-3).

Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ είχε χρόνο για να καθαρίσει το μυαλό του μετά το ανεπιτυχές ξεκίνημα στην διαδικασία και να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του. Ένα θετικό στοιχείο, είναι η αποτελεσματικότητα (5 νίκες στα 8 τελευταία) και η επιθετικότητα (8 γκολ στα 3 πιο πρόσφατα) που παρουσιάζει εντός έδρας. Στο 3.75 βρίσκεται ο άσος, στο 2.30 το over 2,5 γκολ.

Στη λίστα των υποψήφιων σκόρερ στην πρώτη θέση συναντάμε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός σέντερ φορ βρήκε δίχτυα 4 φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε, θα πάρει αρκετές μπάλες στο κουτί και αναμένεται να έχει τις περισσότερες τελικές της Ένωσης. Σε απόδοση 3.25 βρίσκουμε το anytime scorer, στο 7.00 να σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X