Χάρης Παππάς: «Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το ΑΕΚ-Ολυμπιακός»

Χάρης Παππάς: «Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το ΑΕΚ-Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους παίκτες που έκαναν «μπαμ» στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και έκανε τη…διαφορά, ήταν ο Χάρης Παππάς.

Ο «Χάρι Πότερ» των «ροσονέρι» χτύπησε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της καριέρας του το καλοκαίρι του 2006 μετακομίζοντας στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τον ένα χρόνο της θητείας του στους «ερυθρόλευκους» έγραψε στο κοντέρ 20 συμμετοχές και 5 γκολ που δεν αποδείχτηκαν αρκετές για να του παρέχουν «ψήφο εμπιστοσύνης» και να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας.

Το καλοκαίρι του ΄07 μεταπήδησε στην ΑΕΚ παρέα με τον μεγάλο Ριβάλντο και υπήρξε συμπαίκτης με τον σπουδαίο Βραζιλιάνο σούπερ σταρ μετά τον Ολυμπιακό και στην Ένωση, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για μία σεζόν (13 συμμετοχές – 2 γκολ).

Έχοντας κρεμάσει πλέον τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, συνεχίζει στο χώρο της «στρογγυλής θεάς» από το πόστο του προπονητή στη Μεικτή Καβάλας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A΄και συγχρόνως διατηρεί και δίπλωμα αναλυτή. Ο άλλοτε «Χάρι Πότερ» της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ανέλυσε το κυριακάτικο (4/4) ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ και συγχρόνως κάνει rewind και ανασύρει από τη μνήμη του εκείνο το ντέρμπι μεταξύ «κιτρινόμαυρων» και «ερυθρόλευκων» που έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη του.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X