Παπουλής: «Ο Κωστένογλου άλλαξε τη νοοτροπία μας μέσα σε μια εβδομάδα»

Παπουλής: «Ο Κωστένογλου άλλαξε τη νοοτροπία μας μέσα σε μια εβδομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Φώτης Παπουλής, μίλησε στον Νίκο Κατσαρό με αφορμή τη χθεσινή νίκη της Κύπρου επί της Σλοβενίας με 1-0, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγώνες στον όμιλο της, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει πολύ καλή δουλειά στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπουλής:

Για την αγωνιστική κατάσταση της εθνικής ομάδας Κύπρου:

“Είχαμε κάποιες αποτυχίες με την έλευση του προηγούμενου προπονητή. Όμως τώρα με την παρουσία του κ. Κωστένογλου η εθνική ξαναμπήκε σε σταθερή βάση και αυτό είναι το σημαντικό. Ας μην πετάμε στον ουρανό βεβαία”.

Για την άφιξη του Νίκου Κωστένογλου:

“Συνήθως είναι παράλογο να λέμε πως ένας προπονητής μέσα σε μια εβδομάδα άλλαξε τη νοοτροπία της εθνικής. Και όμως ο κ. Κωστένογλου ήξερε τι να κάνει μόλις ήρθε έκανε ένα πολύ καλό scouting και παρά το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα, μας πέρασε την νοοτροπία του και αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα”.

Για την αντιμετώπιση των Κυπρίων ποδοσφαιριστών:

“Όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Κύπρο υπάρχει μια ξενομανία. Στην Κύπρο όμως έχει αλλάξει αυτό το τελευταίο διάστημα. Παίζουν πολύ περισσότερο πλέον οι Κύπριοι. Και αυτό φαίνεται και από τις επιλογές στην εθνική που σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Έτσι η ομάδα είναι πιο έτοιμη στο να διεκδικήσει πράγματα. Είναι 5-6 παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό. Είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους”.

Για το μέλλον του στον χώρο του ποδοσφαίρου:

“Όλα αυτά τα χρονιά έχω την τύχη να παίζω σε υψηλό επίπεδο και αυτό μου δίνει παραπάνω ενέργεια. Σίγουρα έχω ακόμη ένα χρόνο εδώ στην Ομόνοια. Είναι ευχαριστημένοι με έμενα και εγώ πολύ με εκείνους. Θα παίζω όσο αντέχει το σώμα μου. Το μέλλον δεν το ξέρω ακόμα. Έχω κάνει κάποιες κινήσεις εκτός του ποδοσφαίρου. Θέλω όμως να μελετήσω καλά την επόμενη μου κίνηση”.

Για το κυπριακό πρωτάθλημα:

“Φέτος το κυπριακό πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι πολύ δυνατό. Υπάρχει μια τετράδα ομάδων που δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωταθλημάτων. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Φέτος δυνάμωσαν όλες οι ομάδες και κάθε χρόνο φαίνεται πως ανεβαίνει. Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι στην 16η θέση ενώ το ελληνικό στην 20η. Αυτό τα δείχνει όλα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X