ΑΕΚ: Τι έχει κάνει φέτος ο Χνιντ -Πόσο τον έχει χρησιμοποιήσει ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Τι έχει κάνει φέτος ο Χνιντ -Πόσο τον έχει χρησιμοποιήσει ο Χιμένεθ
Photo Credits: INTIME

Ο Νασίμ Χνιντ ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση βασικού αναμένεται να πάρει ο Νασίμ Χνιντ στο σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές στα Σπάτα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε πολύ μαζί του το διάστημα της διακοπής και σκοπεύει να του δώσει φανέλα βασικού στο σημερινό ντέρμπι κατά πάσα πιθανότητα σε σύνθεση με τριάδα στην άμυνα. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν τουλάχιστον απογοητευτική. Είχε μπει ως αλλαγή στο φινάλε του ματς με τον Βόλο για το Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό καθώς πήρε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα λεπτά και αποβλήθηκε αφήνοντας έξαλλο τον Μανόλο Χιμένεθ.

Φέτος, ο Τυνήσιος σέντερ μπακ -που δεν έχει δικαιώσει καθόλου την επιλογή για μεταγραφή και τις κινήσεις που έκαναν το καλοκαίρι οι άνθρωποι της Ενωσης για να τον αποκτήσει- έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μια ασίστ, δύο κίτρινες και μια κόκκινη σε 804′ λεπτά συμμετοχής.

Οσον αφορά για το πόσο τον έχει χρησιμοποιήσει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο ίδιος του έχει δώσει μόλις δύο φορές την ευκαιρία να αγωνιστεί και αμφότερες ήταν για το Κύπελλο. Η μία 90λεπτο με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για το Κύπελλο και η δεύτερη με τον Βόλο, όταν και έπαιξε 7 λεπτά λόγω της αποβολής του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X