ENWSI TV: Pregame και Postgame για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στις 22:30 το AEK talk!

ENWSI TV: Pregame και Postgame για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στις 22:30 το AEK talk!
Photo Credits: INTIME

To ENWSI TV και το ΑΕΚ talk βάζουν τα... καλά τους για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ENWSI TV στις επάλξεις!

Η ΑΕΚ σε ακόμα ένα ντέρμπι σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports1) απέναντι στον Ολυμπιακό καλείται να βρει τη χαμένη της αγωνιστική σπίθα που θα της δώσει το κάτι παραπάνω στην απόδοσή της. Κόντρα σε μια πληρέστερη και πιο έτοιμη ομάδα, την παρούσα στιγμή, ο Δικέφαλος των πολλών απουσιών μπορεί να στηριχθεί στο πάθος, τη δύναμη, τη συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητα των παικτών του για ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι.

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε πριν, αλλά και φυσικά ούτε μετά από την αναμέτρηση μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Πριν τη σέντρα του ματς, στις 18:30 ξεκινά το Pre Game της αναμέτρησης με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου μαζί με τον Σταμάτη Βούλγαρη και τον Κώστα Τσίλη να παραθέτουν τις σκέψεις τους αναφορικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα όσα συνέβησαν από χθες μέχρι και λίγα λεπτά πριν την σέντρα του αγώνα.

ENWSI TV: Ο λόγος περνά σε εσάς

Μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, στις 22:30, ξεκινά το Post Game του ENWSI TV για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τις απόψεις και τα σχόλια των δημοσιογράφων του enwsi.gr και τα μηνύματα του κόσμου. Η μπάλα θα περάσει αμέσως σε εσάς με τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Τάσο Τσατάλη και τον Πάνο Λούπο να είναι εκεί για να σας απαντούν και να συζητάτε μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 22:00 στο 210-9811210. (αστική χρέωση)

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οροι και διευκρινήσεις

Οι εκπομπές του ENWSI TV διεξάγονται και θα διεξάγονται υπό έναν ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ όρο. Δίχως ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι γραμμές θα κόβονται άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X