Κόντε: «Δεν πανηγυρίζουμε ακόμη για τον τίτλο» (VIDEO)

Κόντε: «Δεν πανηγυρίζουμε ακόμη για τον τίτλο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Αντόνιο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ίντερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε της Μπολόνια με 1-0 κι έτσι πανηγύρισε την 9η συνεχόμενη νίκη της, κάτι που έχει να καταφέρει από το 2007 όταν επί των ημερών Μαντσίνι είχε πετύχει 17 συνεχόμενες νίκες.

Πλέον οι «νερατζούρι» βρίσκονται στο +12 και είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο. Παρ’ όλα αυτά ο Αντόνιο Κόντε δεν θεωρεί πως όλα έχουν τελειώσει ακόμα.

«Πέρυσι φτάσαμε κοντά σε έναν τίτλο με τον τελικό του Europa League αλλά φέτος νομίζω πως ήμαστε πιο κοντά» ήταν το σχόλιο του προπονητή της Ίντερ που πρόσθεσε: «Νικώντας την Μπολόνια φτάνουμε κοντά στον στόχο αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όπως είπε στα παιδιά για να μετρήσει αυτή η νίκη, πρέπει να κερδίσουμε και την Σασουόλο. Δεν είναι πανηγυρισμός για τον τίτλο, αλλά για μία νίκη που μας φέρνει πιο κοντά», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X