ΑΕΚ-Ολυμπιακός Live Streaming

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Live Streaming
Photo Credits: INTIME

Το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σε Live Streaming...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Δύο εβδομάδες πέρασαν χωρίς επίσημο ματς στις εγχώριες διοργανώσεις της Ελλάδας. Αυτό γιατί η εθνική Ελλάδας είχε τρία παιχνίδια να δώσει τις προηγούμενες ημέρες και υπήρξε διακοπή σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στις 19:30 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ για το αποψινό ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Από θλάση ταλαιπωρούνται οι Μπακάκης, Λάτσι, ο Σάκχοφ ανακοινώθηκε με κορονοϊό, ενώ εκτός έμειναν και οι Τσιγκρίνσκι, Ραντόνια Χριστόπουλος, Σιμόες. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.
Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Αβραάμ, Ρέαμπτσιουκ, ενώ εκτός πλάνων έμεινε και ο τιμωρημένος Λαλά. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Χιμένεθ: «Έχουμε τη δική μας περηφάνια»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στη NOVA για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα:

Για τον Μπακάκη και τον τραυματισμό του: “Είναι η τρίτη φορά που παίζει ένα ματς και μετά μένει εκτός για έναν μήνα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την άμυνά μας. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ήρθα γιατί δεν έπαιζε. Όταν δεν υπάρχει κανονικότητα, δηλαδή όταν παίζει και τραυματίζεται δεν μπορεί να δείξει την ποιότητα που έχει. Είναι πολύ σημαντικός για μένα γιατί είναι ένας παίκτης που βάζει καρδιά”.

Για τον Γαλανόπουλο: “Ο Γαλανόπουλος είναι ένας παίκτης που από μικρός, από πιτσιρικάς έπαιζε στην ΑΕΚ σε όλες τις περιόδους που βρισκόμουν εδώ. Ένας πολύ ξεχωριστός και τοπ επιπέδου παίκτης. Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι τοπ και σαν άνθρωπος. Ήταν μια από τις μεγάλες απώλειες το τελευταίο διάστημα και φάνηκε. Μετά από δύο μήνες επιστρέφει με πάρα πολύ καλή διάθεση. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να είναι ανταγωνιστικός σε ένα παιχνίδι σαν αυτά με τον Ολυμπιακό (για το πρωτάθλημα) και τον ΠΑΟΚ (για το κύπελλο)”.

Για το αν είναι από τους πιο αγαπημένους του: “Είναι ένας πλήρης ποδοσφαιριστής, όπως ο Τσιγκρίνσκι, ο Μάνταλος και ο Λιβάγια, αν και ο τελευταίος έχει φύγει. Είναι πλήρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να σου κάνουν τη διαφορά. Είναι λίγοι από αυτούς που μου έχουν μείνει από την ομάδα που είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα”.

Για τον Αραούχο: “Ο Αραούχο είναι υπό την προστασία μου. Ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πάντα να βρίσκεται όπου είμαι και εγώ. Τώρα είναι στη Λας Πάλμας, εγώ είμαι στην ΑΕΚ, ξέρει ότι τον αγαπάω και αυτό πρέπει να καταφέρουμε στην ΑΕΚ. Να επιστρέψει το χαμόγελο. Η χαρά μας δίνει όρεξη και διάθεση να δουλέψουμε, αλλά οι τραυματισμοί έχουν επισκιάσει τα υπόλοιπα”.
Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή: “Έχουμε δουλέψει σε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Το πιο θετικό είναι ότι μπορέσαμε να δουλέψουμε με ποδοσφαιριστές που μελλοντικά μπορούν να αποτελέσουν μέλη της πρώτης ομάδας”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός δείχνει πως είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχει παίξει Champions League και Europa League και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλά έχουμε κι εμείς την δική μας περηφάνια. Πρέπει να επιστρέψουμε στην εποχή που δεν χάναμε κανένα ντέρμπι. Είχαμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε και τώρα. Αλλά για να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς πρέπει να βάλεις το 200% από την καρδιά σου. Δεν είναι ένα ακόμη παιχνίδι”.
ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X