ΑΕΚ: Εκτακτο meeting Χιμένεθ στην άμυνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

ΑΕΚ: Εκτακτο meeting Χιμένεθ στην άμυνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Τι έγινε στα Σπάτα και το έκτακτο... μάθημα του Μανόλο Χιμένεθ για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει ντέρμπι απόψε (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports1) απέναντι στον Ολυμπιακό και καλείται να βρει επιτέλους την χαμένη αυτοπεποίθηση της.

Κόντρα σε μια πληρέστερη και πιο έτοιμη ομάδα, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών πρέπει να στηριχθεί στις δυνάμεις της, παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν το «τρίποντο» απόψε για να παραμείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Τα περιθώρια στενεύουν πλέον και η ΑΕΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να χάνει ντέρμπι έτσι… απλά.

Η δουλειά στα Σπάτα και το έκτακτο «μίτινγκ»

Το διάστημα της διακοπής, ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε σε πολύ εντατικούς ρυθμούς παρότι υπήρχαν απουσίες από την προπόνηση λόγω διεθνών και τραυματιών. Τα τελευταία 24ωρα ο Ανδαλουσιάνος και το τιμ του επικεντρώθηκαν στην αμυντική λειτουργία και πως θα ανταπεξέλθει στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία του ΟΣΦΠ.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δοκίμασε τριάδα στην άμυνα με Χνιντ-Νεντελτσεάρου-Σβάρνα για το σημερινό παιχνίδι και τους Νταντσένκο-Λόπες στα άκρα της. Μάλιστα, ο Χιμένεθ συγκάλεσε και έκτακτο αμυντικό μίτινγκ στα Σπάτα. Σε αυτό εξήγησε στους παίκτες του που αγωνίζονται στα μετόπισθεν, τι ζητά από αυτούς στο γήπεδο και πως θα κλείσουν τους χώρους για να μην βρίσκουν πεδίο δράσης οι αντίπαλοι τους. Και η αλήθεια είναι ότι απόψε το κρας τεστ για την ΑΕΚ είναι δυνατό…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X