Στην λίστα της Γιουνάιτεντ ο Ικάρντι εφόσον αποχωρήσει ο Καβάνι

Στην λίστα της Γιουνάιτεντ ο Ικάρντι εφόσον αποχωρήσει ο Καβάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έντινσον Καβάνι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει την νέα χρονιά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει μία λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του, με τον Μάουρο Ικάρντι να είναι στην κορυφή.

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» η Γιουνάιτεντ θέλει να κρατήσει τον Καβάνι και για την επόμενη χρονιά, αλλά ο Ουρουγουανός δείχνει αναποφάσιστος ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν να επιθυμεί να παίξει στην Μπόκα.

Ο Σόλσκιερ δείχνει να έχει έτοιμη λύση που δεν είναι άλλη από τον Μάουρο Ικάρντι της Παρί. Ο 28χρονος επιθετικός δηλώνει χαρούμενος στο Παρίσι αλλά δεν έχει θέση βασικού και μία πρόταση από την Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να τον βοηθήσει να αλλάξει άποψη. Βέβαια έχει συμβόλαιο με την Παρί για άλλα τρία χρόνια, με την γαλλική ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες να λέει το «ναι» σε μία πρόταση κοντρά στα 45 εκ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X