ΑΕΚ-Λαύριο: Η κριτική των 11 παικτών της Βασίλισσας

ΑΕΚ-Λαύριο: Η κριτική των 11 παικτών της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Η κριτική του enwsi.gr στους παίκτες της ΑΕΚ για το ματς με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λαύριο και έχασε με 94-97.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κριτική του enwsi.gr στους παίκτες της Ένωσης.

Νίκος Ζήσης: Ο Ζήσης έμεινε για πολύ ώρα στο παρκέ (30 λεπτά) και είχε καλές και κακές στιγμές στον αγώνα. Αστόχησε στο τρίποντο που θα έδινε την νίκη στην κανονική διάρκεια αλλά ευστόχησε σε αυτό στην παράταση που ξαναέβαλε την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Είχε τα προβλήματα του στην άμυνα και μηδέν ασιστ που είναι αυτό που περιμένει η ομάδα από αυτόν.

Δημήτρης Κατσίβελης: Ο άσσος της ΑΕΚ ξεκίνησε καλά τον αγώνα, πίεση στην άμυνα και μοίρασε καλά το παιχνίδι αλλά στο 2ο ημίχρονο, έκανε αρκετά λάθη και δεν βοήθησε στο διάστημα που το Λαύριο πήρε το μομέντουμ του αγώνα.

Κιθ Λάνγκφορντ: Ο αρχισκόρερ της ΑΕΚ ήταν από τους ελάχιστους που διακρίθηκαν σε αυτό το ματς αφού μοίρασε πολύ σωστά την μπάλα όταν τον ντουμπλάρανε (5 ασιστ), πήρε όλα τα σουτ και τα έβαλε στο 4ο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να γυρίσει απο το -9. Στην παράταση τα double team τον ανάγκασαν να πασάρει και δεν μπόρεσε να δράσει.

Ντάριλ Μέικον: Ακολούθησε τον Λάνγκφορντ στο σκοράρισμα, είχε 5 ασιστ, αλλά τρομερά προβλήματα στην άμυνα είτε με τον Κάρτερ, είτε με τον Μουράτο.

Δημήτρης Μωραίτης: Μπήκε στο αγώνα χωρίς συγκέντρωση και υπέπεσε σε 3 λάθη μέσα σε 1,5 λεπτό και ξαναπήγε στον πάγκο. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο που οι γκαρντ του Λαυρίου αλωνίζανε.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ξεκίνησε πολύ καλά το ματς σκοράροντας, βοήθησε στα ριμπάουντ, έδωσε μάχες και ήταν από τους λίγους παίκτες με θετικό +/- αφού η ΑΕΚ κέρδιζε με 8 πόντους όσο ήταν στο παρκέ.

Γιόνας Ματσιούλις: Πολύ κακό ματς για τον Λιθουανό που εκνευρίστηκε αδικαιολόγητα για ένα φάουλ στην αρχή του αγώνα πήρε τεχνική ποινή και καθηλώθηκε στον πάγκο για την μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Όταν επέστρεψε ήταν εντελώς εκτός κλίματος και με 0/5 σουτ δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα.

Λίνος Χρυσικόπουλος: Προσέφερε κάποιους πόντους με το μακρινό του σουτ, συνδυάστηκε καλά με τον Μορέιρα αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει αμυντικά στα ντράιβ των γκαρντ του Λαυρίου.

Μόουζες Κίνγκσλεϊ: Ο Μο προσπάθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση, έβαλε 10 πόντους αλλά στην παράταση νικήθηκε κατά κράτος από τον Κάρτερ κάθε φορά που βρέθηκε απέναντι του. Με την απουσία του Σλότερ, θα πρέπει να είναι πιο συνεπής και συγκεντρωμένος από εδώ και πέρα.

Γιανίκ Μορέιρα: Δεύτερο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του, ο σέντερ της ΑΕΚ μπορεί να σκόραρε 19 πόντους, αλλά φαινόταν λίγο σκουριασμένος στα τελειώματα του αφού ήταν αρκετά άστοχος. Το ματς δεν τον βόλευε γιατί το Λαύριο δεν παίζει με κλασικό σέντερ και είχε σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα για να βγαίνει στην περιφέρεια να μαρκάρει για αυτό είχε και το μεγαλύτερο +/- της ΑΕΚ (-16).

Δημήτρης Μαυροειδής: Έπαιξε μόλις 6 λεπτά και δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι σε παίκτες πολύ πιο γρήγορους και αθλητικούς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X