Παπαθεοδώρου: «Στον πιο κρίσιμο μήνα κάναμε δύο προπονήσεις σαν ομάδα»

Παπαθεοδώρου: «Στον πιο κρίσιμο μήνα κάναμε δύο προπονήσεις σαν ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα της ΑΕΚ από το Λαύριο

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από το Λαύριο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε μόλις δύο προπονήσεις μέσα στον Μάρτιο.

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Έγινε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο μέρος. Χωρίς να έχουμε μεγάλες διαφορές, αλλά παίζαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και το ένας εναντίον ενός. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα. Κάναμε 2-3 λάθη εύκολα, δεχτήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό και άλλαξε το μομέντουμ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουμε. Στο τέλος του παιχνιδιού με ό,τι ψυχικά αποθέματα είχαμε καταφέραμε να περάσουμε μπροστά, όμως κάποιες αποφάσεις στο τέλος δεν ήταν καλές για εμάς και δυστυχώς στην παράταση δεχτήκαμε μια ήττα σκληρή για εμάς για το πρωτάθλημα και το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Περνάμε μια δύσκολη κατάσταση με πάρα πολλά παιχνίδια συνεχόμενα και αποτελέσματα που δεν είναι καλά. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος σαν ομάδα και θα δούμε στο τέλος το αποτέλεσμα. Και πάλι συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του».

Για το πώς θα βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο: «Ο τρόπος είναι μόνο ένας, να μαζευτούμε να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί. Στον πιο κρίσιμο μήνα, τον Μάρτιο που ήταν το Τοπ 16 η ομάδα αποδεκατίστηκε. Κάναμε όλο το Μάρτιο 2 προπονήσεις σαν ομάδα και αυτό είχε αποτελέσματα στο BCL που όλοι γνωρίζουμε. Κάναμε 2 νίκες στην αρχή με ηρωική προσπάθεια των παικτών δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ο μόνος τρόπος για εμάς είναι να μπούμε στο γήπεδο, να παραμείνουμε υγιείς και με όσα παιδιά έχουμε να εκμεταλλευτούμε το επόμενο διάστημα της διακοπής για να μπούμε στα πλέι οφ και να προετοιμάσουμε την ομάδα με τον τρόπο που θέλουμε. Αν συμβεί αυτό μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο που μας αξίζει. Πρέπει να ξεπεράσουμε την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα με τα αποτελέσματα. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών. Και σήμερα ήταν σε πολύ υψηκό επίπεδο κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλή και σκληρή όλη τη σεζόν. Είναι δύσκολο το έργο που έχουμε, θα κάνουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος».

Για το ενδεχόμενο επιστροφών: «Εδώ και 2-3 μήνες περιμένουμε επιστροφές και γίνονται καταστροφές. Δεν μπορώ να πω τι να περιμένουμε. Ο Γκίκας είναι άρρωστος, ο Λοτζέσκι τραυματίας. Υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση σε παιδιά που έχουν τραβήξει κουπί τεράστιο. Έχουν παίξει σε 13 μέρες 6 παιχνίδια, με ταξίδια, με πίεση για αποτέλεσμα. Θέλουμε να παραμείνουν αυτοί που έχουμε υγιείς και να περιμένουμε να επιστρέψουν τα υπόλοιπα παιδιά. Όσοι επιστρέψουν. Ο Γκίκας και ο Λοτζέσκι τους υπολογίζουμε, όπως και τον Γόντικα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X