Σερέλης: «Ούτε στο όνειρο μας θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είχαμε κάνει 3 νίκες κόντρα στην ΑΕΚ»

Σερέλης: «Ούτε στο όνειρο μας θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είχαμε κάνει 3 νίκες κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύσημα στους παίκτες του Λαυρίου απένειμε ο Χρήστος Σερέλης για τη νίκη τους επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι που μας αρέσει και μας βολεύει. Θέλαμε να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο παρότι η ΑΕΚ έλεγχε το ρυθμό του αγώνα στην αρχή. Είπαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να ξέρουμε περισσότερο. Δεν έχω λόγια πλέον για αυτά τα παιδιά. Είναι 4 μήνες που δουλεύουμε πολύ σκληρά» είπε αρχικά στην ΕΡΤ και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για τη νοοτροπία της ομάδας του, που δείχνει να αρνείται να χάσει.

«Δεν είναι θέμα να αρνηθούμε να χάσουμε. Κάνουμε τεράστια δουλειά στην προπόνηση. Τα παιδιά πιστεύουν ο ένας στον άλλον. Είνα η τρίτη φορά που κερδίζουμε την ΑΕΚ φέτος, έχουμε κερδίσει και τον Παναθηανικό και ούτε μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τέτοια αποτελέσματα».

Όσο για τους στόχους του Λαυρίου; «Δεν υπάρχει θέμα στόχων για εμάς. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να δείχνουμε καλή εικόνα. Ήδη είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Είμαστε το Λαύριο. Κάθε χρόνο ξεκινάμε για να σωθούμε και μετά , ό,τι έρθει. Ακόμα κι αν χάναμε σήμερα, η εικόνα μας ήταν αυτή που θέλαμε να δείξουμε στο μπασκετικό κόσμο».

Στη συνέχεια, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον κόουτς Γιαννάκη για την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA. Είναι πολύ τιμητικό και είμαστε περήφανοι γι αυτόν. Ήρθαμε αποφασισμένοι να χτυπήσουμε το παιχνίδι, να το κερδίσουμε και να αποδείξουμε ότι δεν είναι τυχαία η σεζόν στην ομάδα μας. Γίνεται σκληρή δουλειά που αποδίδει καρπούς. Η ΑΕΚ έλεγχε το παιχνίδι και τα ριμπάουντ. Ήταν σημαντικό που εν είχε πάρει μεγάλη διαφορά. Είπαμε με τα παιδιά να ανεβάσουμε το ρυθμό για να αγχώσουμε τα παιδιά της ΑΕΚ εφόσον δεν έπαοιρναν διαφορά στο σημείο που ήταν καλύτεροι. Προς το τέλος φαινόταν ότι είχαμε πάρει το παιχνίδι. Δώσαμε δικαιώματα στην ΑΕΚ να ανατρέψει το παιχνίδι, όμως στο τέλος είχαμε ψυχικά αποθέματα και βάλαμε μεγάλα σουτ. Είμαι ευχαριστημένος και περήφανος για τους παίκτες μου. Καταθέτουν ψυχή. Ούτε στο όνειρό μας θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είχαμε κάνει 3 νίκες απέναντι στην ΑΕΚ».

Για το αν το Λαύριο είναι φαβορί για τη δεύτερη θέση:
«Αν κάνουμε τις 2 νίκες στην έδρα μας είναι δύσκολο να μην πάρουμε τη δεύτερη θέση. Προσπαθούμε να προσγειώνουμε τα παιδιά. Φοβόμαστε τις πιο βατές ομάδες. Εξαρτάται από εμάς και θα είναι στην ουσία σαν να έχουμε πάρει ένα πρωτάθλημα αν πάρουμε τη δεύτερη θέση».

Για τα λάθη:
«Ήμασταν αρκετά έτοιμοι για το ματς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στο πνευματικό κομμάτι με τα παιδιά. Αυτό που καθάρισε το μυαλό τους ήταν πως αν ήταν να χάσουμε, να χάναμε με τον τρόπο που θέλαμε εμείς. Εδώ και 4 μήνες η ομάδα έχει το ρυθμό του αγώνα. Σε όλα τα παιχνίδια έλεγχε το ρυθμό. Αυτό δεν είχαμε κάνει στο πρώτο μέρος. Προφανώς επειδή παίζαμε με την ΑΕΚ. Δεν κάναμε πολλά λάθη και ήταν πολύ μεγάλο το ποσοστό στα τρίποντα, 14/30. Είναι μεγάλο νούμερο για τόσο σημαντικό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X