ΑΕΚ: Το σχέδιο του Χιμένεθ για Ολυμπιακό -Με τριάδα στην άμυνα και Χνιντ!

ΑΕΚ: Το σχέδιο του Χιμένεθ για Ολυμπιακό -Με τριάδα στην άμυνα και Χνιντ!
Photo Credits: INTIME

Το πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα προετοιμάστηκε εντατικά για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό!

Η Ενωση υποδέχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (19:30) τους Πειραιώτες για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και παρά τις πολλές απουσίες θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Και από ότι φαίνεται ο Μανόλο Χιμένεθ έχει στο μυαλό του… εκπλήξεις, με σύστημα-καθρέφτης απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Το πλάνο-καθρέφτης του Χιμένεθ για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Μανόλο Χιμένεθ σκοπεύει να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 3-4-3 που θα είναι… καθρέφτης στον σχηματισμό που θα επιλέξει και ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως έχει δείξει ο Πορτογάλος.

Κάτω από τα δοκάρια στη δοκιμή είχε θέση ο Αθανασιάδης με τους Νασίμ Χνιντ, Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Στράτο Σβάρνα στην τριάδα της άμυνας. Και ο Τυνήσιος στόπερ είναι η μεγάλη έκπληξη! Οι Λάτσι, Τσιγκρίνσκι είναι εκτός όντες τραυματίες με τον νεαρό Σλοβένο να παθαίνει θλάση στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ off είναι και ο Μπακάκης.

Από εκεί και πέρα ο Ολεγκ Νταντσένκο βρισκόταν στη θέση του δεξιού φουλ μπακ, μια θέση που γνωρίζει καλά ο Ουκρανός από τις προηγούμενες ομάδες του. Ενώ, από την άλλη όλη την αριστερή πλευρά ήταν ο Ελντερ Λόπες. Οσον αφορά στο κέντρο, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είχε την μία θέση, ενώ στην άλλη δοκιμάστηκε ο Μάνταλος. Βεβαίως πιθανότητες για να είναι βασικός έχει και ο Σιμάνσκι, αλλά στην συγκεκριμένη δοκιμή ήταν εκτός.

Στα άκρα της επίθεσης σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στην δεξιά πλευρά και η αριστερή παίζεται επίσης ανάμεσα σε Τάνκοβιτς και Μάνταλο, αν επιλεχθεί ο Σιμάνσκι στο κέντρο. Τέλος, στην κορυφή της επίθεση ο Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται πως έχει προβάδισμα να ξεκινήσει σε σχέση με τον Ανσαριφάρντ

Το plab B του Χιμένεθ

Παράλληλα, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δουλέψει ακόμα ένα πλάνο στην τελευταία του δοκιμή. Σε αυτή ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου πέρασε εκτός 11άδας, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να παίρνει θέση στην ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-4-2 εκείνη την στιγμή. Αυτό είναι πιθανό να το χρησιμοποιήσει σε κάποιο σημείο του αγώνα ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανάλογα με την εξέλιξη του ντέρμπι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X