Ολυμπιακός: Χωρίς Λαλά και Ρέαμπτσιουκ με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Χωρίς Λαλά και Ρέαμπτσιουκ με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή του Ολυμπιακό για το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην οποία δεν υπάρχει φυσικά ο Λαλά που είχε αποβληθεί με τον Άρη και λείπει και το όνομα του Ρέαμπτσιουκ.

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των Playoffs, κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή 19:30, novasports1HD). Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 22 παίκτες. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Λαλά (είχε αποβληθεί με τον Άρη) αλλά και ο Ρέαμπτσιουκ που είχε συνεχόμενα ματς (γύρισε καταπονημένος).

Off έμεινε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς και Ελ Αραμπί. Αναφορικά με την 11άδα υπάρχει μία σκέψη του κόουτς Μαρτίνς για σχηματισμό 3-4-3. Με Σα κάτω από τα γκολπόστ, Σεμέδο, Μπα και Σωκράτη στόπερ, άκρα με Ανδρούτσο και Χολέμπας και κεντρικούς χαφ τους Εμβιλά και Καμαρά. Για την τριάδα μπροστά το προβάδισμα δείχνουν να έχουν οι Μπρούμα, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X