ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Πολύ σκληρός για να... πέσει! (VIDEO)

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Πολύ σκληρός για να... πέσει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανατροπή σε 15 λεπτά, στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, ο ΟΦΗ κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες (2-1 τον ΠΑΣ) και πήρε σημαντική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.
Είχε να γευτεί σχεδόν τρεις μήνες τη χαρά της νίκης ο ΟΦΗ και το έκανε το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με 2-1.

Μία νίκη που ήρθε και μάλιστα με ανατροπή, με δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου και με τους τρεις βαθμούς ο ΟΦΗ έφτασε τους 23 και άφησε πίσω του τον Παναιτωλικό στους 20, στη ζώνη του μπαράζ, και στους 19 την ουραγό ΑΕΛ (οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 19.30, στο Αλκαζάρ).

Για πρώτη φορά λοιπόν, έπειτα από τις 7/1 και το 2-0 επί της Λαμίας, ο ΟΦΗ όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πήρε το τρίποντο έπειτα από 10 ήττες και μία ισοπαλία και υποχρέωσε τον ΠΑΣ σε ήττα έπειτα από τρεις σερί νίκες και συνολικά έπειτα από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία). Οι Ηπειρώτες πάντως, παρέμειναν στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των play out μαζί με τον Βόλο που στις 19.30 αντιμετωπίζει τη Λαμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X