ΑΕΚ: «Κόλλησε» στην επίθεση και έχασε με 8-5 από τον ΠΑΟΚ

Εικόνες από το Εθνικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ήττα για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ με 8-5 από τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 8-5 γνώρισε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Η «Ένωση» παρά το καλό της ξεκίνημα δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς βαθμό στο πρώτο ντέρμπι κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Η «Ένωση» προηγήθηκε δις στο σκορ, με 1-0 και 2-1, με τέρματα των Στελλάτου και Καζάζη. Η «Ένωση»  με σκληρή άμυνα και τον Φλέγκα να πραγματοποιεί σημαντικές αποκρούσεις διατήρησε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος για αρκετή διάρκεια, με τους φιλοξενούμενους εν τέλει να ισοφαρίζουν σε 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι “κιτρινόμαυροι” κόλλησαν επιθετικά. Οι “ασπρόμαυροι” εκμεταλλεύθηκαν τις λάθος επιλογές των παικτών του Κωνσταντίνου Δάνδολου και με επιμέρους σκορ 2-0 στην περίοδο, “έκλεισαν” το ημίχρονο προηγούμενοι 2-4.

Το σερί του ΠΑΟΚ έφτασε στο 3-0, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 2-5. Ο Στελλάτος και πάλι μείωσε σε 3-5, 2′ πριν το τέλος του οκταλέπτου. Η ΑΕΚ έμοιαζε ικανή να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης, όμως ένα γκολ των φιλοξενούμενων 7″ πριν το φινάλε, τους έδωσε εκ νέου προβάδισμα 3 τερμάτων (3-6).

Στην τελευταία περίοδο, η ΑΕΚ μείωσε δις στα δύο γκολ, με τέρματα των Βέκκου και Κουτσιαλή (4-6, 5-7). Οι “κιτρινόμαυροι” στάθηκαν άτυχοι, καθώς παρά την καλή αμυντική λειτουργία, τα σουτ των Καζάζη και Κουτσιαλή σταμάτησαν στο δοκάρι, με το τελικό 5-8 να διαμορφώνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα.

AEK – ΠΑΟΚ 5-8
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 1-2, 2-2.
AEK (Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Vukcevic, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Βλατάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος Κ.
ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος 1, Ραντόγεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος Ι. 2, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 1, Ιωσήφ, Μανθογιάννης, Λαλιάς, Κουτσαντάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X