Super League: Στο 1-1 Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)

Super League: Στο 1-1 Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία στο Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ισοπαλία που δεν στενοχωρεί κανέναν στο Περιστέρι, σε ματς ανάμεσα σε Ατρόμητο και Απόλλων Σμύρνης.

Εχοντας αμφότερες διαφορά οκτώ βαθμών από την προτελευταία θέση πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες θα μπορούσαν θεωρητικά να παίξουν πιο ανοιχτά. Μάλλον δεν είχαν τέτοια διάθεση όμως, τουλάχιστον και οι δύο. Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή και προσπαθούσε για κάτι καλό επιθετικά, ο Απόλλων ήταν προσεκτικός αμυντικά και τελικά το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς να υπάρξει ούτε μία αξιόλογη φάση.

Το δεύτερο, όμως, ήρθε με γκολ. Και για τς δύο πλευρές. Η αρχή έγινε στο 49′, όταν ο Φατιόν με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1, για να δοθεί συνέχεια στο 51′ με την ισοφάριση του Μανούσου μετά την ωραία κάθετη πάσα του Ενσικουλού (1-1). Το παιχνίδι ξαφνικά είχε αποκτήσει ζωή αλλά όχι για πολύ, όπως αποδείχθηκε.

Οι δύο προπονητές με τις αλλαγές τους προσπάθησαν να φρεσκάρουν κέντρο και επίθεση αλλά ευκαιρίες δεν υπήρξαν, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Χαρίσης (78′ Νάτσος), Σάλομον, Χριστοδουλόπουλος (46′ Αγκάγιεφ), Μουνίθ (64′ Ούμπιδες), Ενσικουλού (86′ Εντομβόνγι), Μανούσος (78′ Κωτσόπουλος).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90′ Λαγός), Μπεντινέλι (83′ Φερνάντεθ), Ντάουντα (76′ Ιωαννίδης), Τσιλούλης (76′ Μουνιέ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X