AEK: Εύκολη ήττα με 18-5 από τον Ολυμπιακό τα κορίτσια του πόλο

AEK: Εύκολη ήττα με 18-5 από τον Ολυμπιακό τα κορίτσια του πόλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αναμενόμενη ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ με 18-5 από τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η «Ένωση» έβγαλε δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα και πλέον κοιτάει τη συνέχεια με στόχο την κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα play off.

Η ομάδα της Κικής Λιόση δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, με τους Πειραιώτες να εκμεταλλεύονται τα λάθη του “Δικεφάλου” στην επίθεση. Οι “ερυθρόλευκες” προηγήθηκαν με 11-1 στο ημίχρονο και 14-1 στο τέλος της τρίτης περιόδου, με την ΑΕΚ να ισορροπεί το παιχνίδι στο τελευταίο οκτάλεπτο, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με σκορ 5-18.

Η ΑΕΚ ήδη στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο ΓΣΣ (08/04, 19:00), στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-18

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-6, 0-3, 4-4.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Κότσου, Δρένιου, Α.3, Λούδη,Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 1, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Παναρετου, Αϊδονοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Χαλδαίου 2, Βασιλική Πλευρίτου 5, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου, Τριχά 1.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου – Στεφανάκης

Αλύταρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X