«Στη λίστα της Σέλτικ ο Μπέγκοβιτς, καμία απόφαση για Μπάρκα»

«Στη λίστα της Σέλτικ ο Μπέγκοβιτς, καμία απόφαση για Μπάρκα»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος προπονητής της Σέλτικ θα αποφασίσει αν θα μείνει ο Βασίλης Μπάρκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην προπονητής της Μπορνμουθ, Εντι Χάου, αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σέλτικ και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον Ασμιρ Μπέγκοβιτς να βρίσκεται στη λίστα της Σέλτικ, ενώ καμία απόφαση δεν έχει παρθεί για τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι αλλά έχει χάσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας και δεν λογίζεται ως ο βασικός τερματοφύλακας.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας thecelticstar.com, ο Εντι Χάου θα ανακοινωθεί από Δευτέρα και μένει να φανεί αν θα αναλάβει αμέσως ή στο τέλος της σεζόν. Μέχρι τότε, οι διοικούντες έχουν επιβάλει ένα άτυπο εμπάργκο μεταγραφών (είτε αγορών είτε πωλήσεων), καθώς το ρόστερ θα αξιολογηθεί από τον νέο προπονητή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Οποιαδήποτε ανακατασκευή της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει με τον τερματοφύλακα. Με το άρθρο του Lubo98 σήμερα το πρωί στο The Celtic Star που μας ενημερώνει ότι η ΑΕΚ Αθηνών απέτυχε σε μια προσπάθεια να φέρει τον Βασίλη Μπάρκα στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν, φάνηκε με την πρώτη ματιά ότι οι διοικούντες της Σέλτικ έβαλαν εμπάργκο μεταγραφών μέχρι ο νέος προπονητής να μπορέσει να αξιολογήσει την ομάδα του.

Το εκπληκτικό πράγμα ωστόσο ήταν ότι ο ίδιος ο Μπάρκας φαίνεται να αισθάνεται ότι έχει αφήσει μισή τη δουλειαστη Σέλτικ και έχει απορρίψει την επιλογή επιστροφής που προσέφερε ο πρώην σύλλογός του. Προσθέστε ότι η Μπόρνμουθ, ο προηγούμενος σύλλογος του Έντι Χάου, είχε παλιότερα ενδιαφερθεί να υπογράψει τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, τότε φαίνεται, αν ο Χάου είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη Σέλτικ, ότι η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι άμεσης προτεραιότητας.

Την ίδια στιγμή, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Σέλτικ, Τζον Φάλλον, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους ο Μπάρκας δεν τα έχει πάει καλά στη Σέλτικ και δεν κατηγορεί τον Ελληνα τερματοφύλακα. Αντίθετα, κατηγορεί τον πρώην προπονητή και την τακτική του, σύμφωνα με την οποία ο Μπάρκας δεν είχε το δικαίωμα να βγαίνει από τη γραμμή του και να διοικεί την περιοχή και εν συνεχεία έμενε εκτεθειμένος από την αμυντική γραμμή.

Το ίδιο σκέφτονται πολλοί και για την πρώην ομάδα του Εντι Χάου, την Μπορνμουθ, η οποία υποβιβάστηκε όταν παραχώρησε δανεικό τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς στη Μίλαν και πορεύτηκε με τον Ααρον Ράμσντεϊλ.

Αν ο Χάου αναλάβει τη δουλειά του Σέλτικ, αντιμετωπίζει μια μεγάλη απόφαση ως προς τον βασικό τερματοφύλακα σχεδόν αμέσως. Ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και με εμπειρία σε πολλές ομάδες όπως η Τσέλσι και η Μίλαν, ο Εντι Χάου ίσως θα προτιμούσε έναν έμπειρο τερματοφύλακα. Με τη Σέλτικ να χρειάζεται έναν τερματοφύλακα που μπορεί να εμπνεύσει αμέσως την  άμυνα, ίσως ο Χάου και ο Μπέγκοβιτς να εξετάσουν το ενδεχόμενο επανένωσης στην Σέλτικ την επόμενη σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X