«Κλείδωσε» ο Φιλιππούσης για εκτελεστικός γραμματέας στην ΕΠΟ

«Κλείδωσε» ο Φιλιππούσης για εκτελεστικός γραμματέας στην ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Τον Ιάκωβο Φιλιππούση θα προτείνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι στο συμβούλιο της Δευτέρας θα προτείνει για τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα τον Ιάκωβο Φιλιππούση.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δημιουργεί Γραφείο Προέδρου στην ομοσπονδία και θα το στελεχώσει με πρόσωπα δικής του επιλογής. Μεταξύ άλλων θα προσληφθεί οικονομολόγος, δημοσιογράφος, ενώ ήδη δουλεύει στην ΕΠΟ η δικηγόρος Δόμνα Τσιώνη, η οποία είχε χθες πολύωρη συνεργασία με τον Ζαγοράκη, ενόψει του μεθαυριανού διοικητικού συμβουλίου.

Η προεδρική «ομάδα» θα κινεί τα νήματα στο Πάρκο Γουδί με εντολές του Ζαγοράκη, ο οποίος έτσι θα έχει το κεφάλι του… ήσυχο όταν θα απουσιάζει στις Βρυξέλλες, λόγω των υποχρεώσεων του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Ζαγοράκης απέστειλε ευχαριστήριες απαντητικές επιστολές στους προέδρους των FIFA και UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο και Αλεξάντερ Τσέφεριν αντίστοιχα. Σε αυτές επισήμανε ότι είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας εκμοντερνισμού της ΕΠΟ και της αναβάθμισης του Αθλήματος στη χώρα μας, ενώ ανέφερε πως είναι ενήμερος για τη στήριξη που παρέχουν στην ΕΠΟ οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, ευελπιστώντας και σε ανάλογη συνέχεια.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα συναντηθεί με τους Ινφαντίνο, Τσέφεριν, ώστε να συζητήσουν από κοντά όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Πηγή: livesport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X