Στοίχημα: Ντέρμπι κορυφής, αλλά και μίσους! (VIDEO)

Στοίχημα: Ντέρμπι κορυφής, αλλά και μίσους! (VIDEO)

Το Stoiximaview προτείνει ντέρμπι από την Ευρώπη...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στοιχηματικές προτάσεις του stoiximaview.gr για τα ντέρμπι που υπάρχουν σε Γερμανία και Ιταλία!

Λειψία-Μπάγερν Μονάχου, (19:30): Με το ντέρμπι κορυφής επαναρχίζει η Bundesliga, μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Για τη Λειψία, το ματς είναι τελικός και αποτελεί πρόκληση, αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Όντας στο – 4, θέλει μόνο νίκη, αφού σε άλλη περίπτωση, οι πιθανότητες θα μειωθούν. Ειδικά αν χάσει και βρεθεί στο -7, θα πει και αντίο. «Τρέχει» αήττητο σερί 8 αγώνων με 7 νίκες και 1 ισοπαλία, όντας η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Η ομάδα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας έχει 57β. σε 26 αγώνες με απολογισμό 17-6-3 και 48- 21 τέρματα.

Λειψία-Μπάγερν Μονάχου, (19:30): Η Μπάγερν Μονάχου, μετά από αρκετά χρόνια, νοιώθει πίεση για τον τίτλο τέτοια εποχή. Κι αυτό γιατί δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της και έχει δώσει δικαιώματα. Το +4 δεν την εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση και θα ήθελε, αν μπορεί, να «καθαρίσει» την υπόθεση σήμερα. Μπορεί να έχει μπροστά τον προημιτελικό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να τον σκέφτεται από σήμερα. Προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες και στόχος είναι να τις κάνει 5, που θα την φέρουν αγκαλιά με τη σαλατιέρα. Έχει 61β. με απολογισμό 19-4-3 και 78-35 γκολ.

Λειψία-Μπάγερν Μονάχου, (19:30): Τα προβλήματα δεν λείπουν για τις δύο ομάδες. Οι δύο νέες απουσίες για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Λειψία είναι αυτή του τιμωρημένου μέσου Καμπλ και του αμυντικού Χάλστενμπεργκ, λόγω covid. Εκτός πλάνων παραμένουν ο αμυντικός Ανχελίνο και οι μέσοι Σομποζλάι και Λάιμερ. Επίσης, μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του αμυντικού Ουπαμεκανό. Ο Χάνσι Φλικ πρέπει να καλύψει το τεράστιο κενό του Λεβαντόφσκι (35 γκολ σε 25 συμμετοχές), με τους Γκνάμπρι και Τσούπο-Μοτίνγκ να αποτελούν τις δύο επιλογές για την κορυφή. Επίσης, τιμωρημένοι είναι ο στόπερ Μπόατενγκ και ο αριστερός μπακ Ντέιβις, ενώ τραυματίες παραμένουν ο μέσος Τολισό και ο μεσοεπιθετικός Ντάγκλας Κόστα.

Ωραία τα γράψαμε και τα αναλύσαμε, αλλά τι θα παίξουμε στο στοίχημα; Το σετ αποδόσεων είναι μοιρασμένο (2.70-3.80-2.40) στον stoiximan και είναι από τις ελάχιστες φορές που η Μπάγερν Μονάχου δίνεται σε τόσο υψηλή απόδοση. Και έχει την αξία του. Θα ποντάρω στην εμπειρία των Βαυαρών, βάζοντας στην εξίσωση και την παράδοση. Σε 11 αγώνες με τη Λειψία σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Εκτιμώ ότι οι πρωταθλητές θα φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από τη «Red Bull Arena» και το ματς θα έχει γκολ, παρότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς κλασσικό φορ. Πάμε στοίχημα με «2Χ και goal/goal» σε απόδοση 2.20.

Και ένα στοίχημα με σκόρερ. Από πλευράς Λειψίας έχει αξία ο Σόρλοθ σε απόδοση 3.75 και από πλευράς Μπάγερν Μονάχου ο Γκνάμπρι στο 2.87. Μιλάμε για οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα…

Τορίνο-Γιουβέντους: Αν έχει ευκαιρία να τη ρίξει…

Τορίνο-Γιουβέντους (19:00): Ένα ματς το οποίο σημαίνει πολλά για την Ιταλία και συγκεκριμένα για το Τορίνο! Η πόλη έχει δύο ομάδες και είναι το τοπικό ντέρμπι της Ιταλίας εδώ και πολλά χρόνια…

Έχουν τα δικά τους οι δύο ομάδες και κάθε μεταξύ τους αγώνας σημαίνει πολλά.

Τώρα όμως το ματς δεν έχει κίνητρο μόνο για το γόητρο του αφεντικού της πόλης, αλλά υπάρχει και το βαθμολογικό κίνητρο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν το δικό τους στόχο και θέλουν βαθμούς οπωσδήποτε.

Τορίνο-Γιουβέντους (19:00): Η Τορίνο είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα μόλις έναν βαθμό πάνω από την Κάλιαρι. Τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή των Εθνικών, ήταν η εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαμπντόρια.

Από την πλευρά της η Γιουβέντους δεν είναι και στην καλύτερή της αγωνιστική κατάσταση. Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι στην 3η θέση, έχει τεθεί πλέον εκτός διεκδίκησης του τίτλου αφού είναι 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ. Αλλά είναι μόλις δύο βαθμούς διαφορά από το να χάσει τη θέση για το Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έχει 55 βαθμούς σε 27 ματς και συντελεστή γκολ 54-23.

Προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα με 1-0 απέναντι στην Μπενεβέντο. Έχει αποκλειστεί και από την Ευρώπη, μετά το κάζο από την Πόρτο και το μόνο που της απομένει για φέτος στο πρωτάθλημα είναι να βγει στο Champions League, ενώ είναι και στον τελικό του Κυπέλλου με την Αταλάντα.

Τώρα έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τορίνο, στο ντέρμπι μίσους που έχουν οι δύο ομάδες της ίδιας πόλης. Οπότε έχει την ευκαιρία η Γιουβέντους να «βυθίσει» την Τορίνο στη βαθμολογία.

Σε αυτό το σκεπτικό και εμείς στα προγνωστικά στοιχήματος θα στηρίξουμε τη νίκη της Γιουβέντους από ημίχρονο. Πάμε στοίχημα στη λογική ότι θέλει να δείξει ποιο είναι το αφεντικό της πόλης και θα προσπαθήσει να μπει δυνατά από νωρίς. Το στοίχημα που έχουμε ξεχωρίσει είναι 2/2 ημίχρονο-τελικό σε απόδοση 2.30.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X