Χιμένεθ: «Ονειρεύομαι να κάνω μία ομάδα οικογένεια, παρόμοια με αυτή που πήρε το πρωτάθλημα» (VIDEO)

Χιμένεθ: «Ονειρεύομαι να κάνω μία ομάδα οικογένεια, παρόμοια με αυτή που πήρε το πρωτάθλημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την προετοιμασία της ΑΕΚ, τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το παρελθόν και την ανάγκη για μια νίκη σε ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής τονίζοντας: «Έχουμε δουλέψει σε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Το πιο θετικό είναι ότι μπορέσαμε να δουλέψουμε με ποδοσφαιριστές που μελλοντικά μπορούν να αποτελέσουν μέλη της πρώτης ομάδας».

Με δύο ήττες στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος η ΑΕΚ έχει προβληματίσει με την εικόνα της με τον Χιμένεθ να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Σε οποιαδήποτε ομάδα λείπουν έξι παίκτες που είναι σημαντικοί για την ενδεκάδα, όπως ο Τσιγκρίνσκι, ο Σιμόες φαίνεται η απουσία τους. Στο Club γνωρίζουμε τα προβλήματά μας και ποιες είναι οι αρετές μας και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε ενωμένοι, να βάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς».

Σ’ ένα ακόμα παιχνίδι δεν λείπουν τα προβλήματα για την ΑΕΚ και τον Χιμένεθ, ο οποίος αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι μια ιστορική ομάδα και παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν πρέπει να εμφανίζεται δυνατή και να δίνει τη μάχη της σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που ονειρεύομαι είναι να κάνω ξανά μια ομάδα οικογένεια, παρόμοια μ’ αυτή που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη καρδιά για να κατακτήσουμε τίτλους».

Δείτε επίσης τι είπε ο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για το γεγονός ότι έχει να κερδίσει η ΑΕΚ τους «ερυθρόλευκους» από τη χρονιά του πρωταθλήματος, αλλά και για την ανάγκη να κερδηθεί ένα ντέρμπι για μια νέα αφετηρία εδώ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X