Απίστευτο: Ενοχλήσεις και ο Λάτσι!

Απίστευτο: Ενοχλήσεις και ο Λάτσι!
Photo Credits: INTIME

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Ζίγκα Λάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος πονοκέφαλος για την ΑΕΚ ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι (19:30) με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ζίγκα Λάτσι αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις.

Ο Σλοβένος αμυντικός αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό ραπτικό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο το πρωί.

Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Μπακάκης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μερική ρήξη τένοντα στον δεξιό τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια, Ευθύμης Χριστόπουλος, αλλά και ο Γεβχέν Σάκχοφ -ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα- γυμνάστηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Οι δύο τελευταίοι διεθνείς που ενσωματώθηκαν ήταν Μιτάι και Νεντελτσεάρου. Ο Ρουμάνος έλειπε χθες και οι δύο παίκτες με την ίδια πτήση ήρθαν χθες το βράδυ Ελλάδα.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 17.00 και στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X