Χιμένεθ: «Τρίτη φορά που ο Μπακάκης παίζει ένα ματς και μετά μένει εκτός για έναν μήνα»

Χιμένεθ: «Τρίτη φορά που ο Μπακάκης παίζει ένα ματς και μετά μένει εκτός για έναν μήνα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ για Μιχάλη Μπακάκη, Κώστα Γαλανόπουλο και Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη, την επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου, τον Σέρχιο Αραούχο και την αγάπη για την ΑΕΚ.

Οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε για τον νέο τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι η τρίτη φορά που παίζει ένα ματς και μετά μένει εκτός για έναν μήνα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την άμυνά μας. Είναι πολύ σημαντικός για μένα γιατί είναι ένας παίκτης που βάζει καρδιά».

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης εδώ και δύο ημέρες, ωστόσο, όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ο διεθνής χαφ δεν είναι έτοιμος για τα επόμενα δύο ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Ο Γαλανόπουλος είναι ένας παίκτης που από μικρός, από πιτσιρικάς έπαιζε στην ΑΕΚ σε όλες τις περιόδους που βρισκόμουν εδώ. Ένας πολύ ξεχωριστός και τοπ επιπέδου παίκτης. Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι τοπ και σαν άνθρωπος. Ήταν μια από τις μεγάλες απώλειες το τελευταίο διάστημα και φάνηκε».

Ο Γαλανόπουλος όπως αποκάλυψε ο Χιμένεθ είναι από τους αγαπημένους του παίκτες, αλλά και κάποιοι ακόμα, ενώ για τα πιθανά παράπονα μετά τις δηλώσεις του από τον Αραούχο τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Αραούχο είναι υπό την προστασία μου. Ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πάντα να βρίσκεται όπου είμαι και εγώ. Τώρα είναι στη Λας Πάλμας, εγώ είμαι στην ΑΕΚ, ξέρει ότι τον αγαπάω και αυτό πρέπει να καταφέρουμε στην ΑΕΚ. Να επιστρέψει το χαμόγελο».

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Μανόλο Χιμένεθ στον Γιώργο Βασιλείου εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X