Ντα Σίλβα: «Οι μάνατζερ μου δουλεύουν την μεταγραφή μου-Πάντα ήθελα κάτι στο εξωτερικό»

Ντα Σίλβα: «Οι μάνατζερ μου δουλεύουν την μεταγραφή μου-Πάντα ήθελα κάτι στο εξωτερικό»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Νταμιάν Ντα Σίλβα για το μέλλον του και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του στόπερ, ένα θέμα που αποκάλυψε το enwsi.gr.

Το όνομα του αρχηγού της Ρεν βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας για την Ενωση και μένει να φανεί τι θα γίνει το επόμενο διάστημα κι αν η ΑΕΚ καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή από τον έμπειρο 33χρονο στόπερ (ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Ρεν το καλοκαίρι).

Ο ίδιος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και για το πως βλέπει το μέλλον του και δεν απέκλεισε τίποτα, λέγοντας πως θα ήθελε να δοκιμάσει και κάτι άλλο εκτός Γαλλίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντα Σίλβα στη «Lequipe»

«H Ρεν είναι ένας πολύ καλός σύλλογος για μένα, είναι ένας υπέροχος σύλλογος στη Ligue 1 και είμαι καλά εδώ. Ωστόσο, δεν έχω κρύψει ποτέ, ακόμη και όταν έφυγα από την Καέν το 2018, ότι πάντα ήθελα να πάω να δω κάτι άλλο στο εξωτερικό».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είπε: «Έχω αφήσει τους μάνατζερ μου να δουλεύουν γι’ αυτά τα θέματα. Η Ρεν είναι ένας πολύ καλός σύλλογος για εμένα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ligue 1 και είμαι καλά εδώ. Δεν το έκρυψα ποτέ όμως, πάντα ήθελα να πάω και να δοκιμάσω κάτι άλλο στο εξωτερικό. Πάντα με προσέλκυε αυτό»

Το να παίξεις ξανά σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα μπορούσε να μετρήσει στην απόφασή του: « Φυσικά θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Ευρώπη, γιατί εδώ και μερικά χρόνια ήταν συλλογικός και προσωπικός στόχος, οπότε ναι, μπορεί να μπει στη ζυγαριά».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X