Βούρος: «Το Άλσος θα δέσει αρμονικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

vouros
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Γιάννης Βούρος για την ανάπλαση του Άλσους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ανακοίνωσε το πλάνο για την αναβάθμιση  του Άλσους το οποίο θα συμβαδίζει και θα εναρμονίζεται πλήρως με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Για το συγκεκριμένο έργο ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε πως τώρα που το γήπεδο γίνεται πραγματικότητα το σχέδιο αναβάθμισης του Άλσους θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στους επισκέπτες:

«Όπως είχα αναφέρει και στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου, το προτεινόμενο έργο των αναβαθμών εντός ζώνης περίπου 10,00 μ. σε περιοχή του κοινοχρήστου χώρου του «Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας», έναντι του αδιάνοικτου πεζοδρόμου κατά μήκος της βόρειας και ανατολικής πλευράς του Ο.Τ. 295, είναι ένα έργο που θα δέσει αρμονικά το άλσος μας με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Ένα έργο που επαναλαμβάνω σε όλους τους τόνους πως είναι απαραίτητο για την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών του άλσους όσο και του γηπέδου, που σε λίγους μήνες δεν θα αποτελεί κάποιον μακρόπνοο σχεδιασμό αλλά απτή πραγματικότητα.
Ένα έργο που εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιό μας για την πλήρη αναβάθμιση του άλσους, ένα έργο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το χτίσιμο ενός τοιχίου 6 μέτρων, που επί της ουσίας και που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, θα ακύρωνε την αισθητική αναβάθμιση που θέλω να πιστεύω πως όλοι μας επιθυμούμε και επιδιώκουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X