ΑΕΚ Κ15: Προπόνηση ενδυνάμωσης μέσω Zoom (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Κ15: Προπόνηση ενδυνάμωσης μέσω Zoom (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μέσω Zoom έκαναν προπόνηση τα παιδιά της ΑΕΚ Κ15, εξαιτίας των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα παιδιά της ΑΕΚ Κ15 έκαναν χθες προπόνηση ενδυνάμωσης στο σπίτι μέσω Zoom, υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Γενναίου Καραχάλιου, του βοηθού προπονητή Βασίλη Παπαδημητρίου και του γυμναστή Γιώργου Παπαλεοντίου.

«Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει υποχρεωθεί από τον περασμένο Νοέμβριο, όπως όλες οι ακαδημίες άλλωστε, να αναστείλει το προπονητικό και αγωνιστικό της πρόγραμμα. Η εκπαίδευση όμως δεν σταματά. Το επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ είναι συνεχώς σε επαφή με τους νεαρούς αθλητές και η δουλειά συνεχίζεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Χθες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ έκαναν προπόνηση ενδυνάμωσης στο σπίτι μέσω του προγράμματος Zoom, υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Γενναίου Καραχάλιου, του βοηθού προπονητή Βασίλη Παπαδημητρίου και του γυμναστή Γιώργου Παπαλεοντίου.

Οι εικόνες που παραθέτουμε είναι χαρακτηριστικές. Το επιτελείο της ομάδας δίνει οδηγίες και οι νεαροί αθλητές μπροστά στην κάμερα τις ακολουθούν πιστά. Κάτι ανάλογο γίνεται σε κάθε ομάδα της Ακαδημίας της ΑΕΚ που με τον τρόπο αυτό καταφέρνει να κρατά τα παιδιά σε μια στοιχειώδη εγρήγορση, με την ελπίδα ότι δεν είναι πια και τόσο μακριά η μέρα που η δουλειά θα συνεχιστεί στο γήπεδο», γράφει η ανάρτηση της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X