Λοτζέσκι : Μένει στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν- Τι περιμένει η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Μορέιρα στην Basket League, τέλος ο Σλότερ
Photo Credits: INTIME

Ο Ματ Λοτζέσκι έμεινε στην ΑΕΚ και πλέον όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν να δικαιώσει την εμπιστοσύνη τους

Με την επιστροφή του Μορέιρα στην λίστα του ΕΣΑΚΕ αντί του τραυματία Μάρκους Σλότερ, ορστικοποιήθηκε η παραμονή του Ματ Λοτζέσκι στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης που πιστεύουν πολύ στο προπονητικό επιτελείο και τον θεωρούν σημαντικό για την επιθετική λειτουργία της ομαδας. Με 2 παίκτες όπως ο Μέικον και ο Λάνγκφορντ που παίζουν πολύ με την μπάλα στα χέρια, ένας παίκτης λίγων επαφών, όπως είναι ο Λότζο, μπορεί να ταιριάξει καλά μαζί τους αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη αμυντική κάλυψη απο την ομάδα.

Τραυματισμοί και ατυχίες τον επηρέασαν

Η ΑΕΚ σίγουρα περίμενε περισσότερα από τον Λοτζέσκι, αλλά από την μία οι τραυματισμοί, στους οποίους είναι ευπαθής και από την άλλη ο COVID-19, δεν του επέτρεψαν να δώσει όσα μπορούσε μέχρι τώρα. Τελευταίο συμβάν ήταν απέναντι στην Τουρκ, που ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε. Το «βελούδινο σφυρί» έχει αγωνιστεί σε 23 αγώνες με την Ένωση με τα παρακάτω στατιστικά, όντας ο παίκτης με τον μεγαλύτερο δείκτη +/- στην ομάδα με +9.7 (όποτε βρίσκεται στο παρκέ η ΑΕΚ κερδίζει με 9.7 πόντους ανά παιχνίδι).

Basket League

13 αγώνες, 9,8 πόντοι μ.ό, 53,4% στα δίποντα, 48,9% στα τρίποντα, 71,4% στις βολές, 2,9 ριμπάουντ, 1,3 ασιστ σε 24 λεπτά συμμετοχής

Basketball Champions League

10 αγώνες, 8,3 πόντοι μ.ό., 69,6% στα δίποντα, 48,4% στα τρίποντα, 100% στις βολές, 2,3 ριμπάουντ, 2 ασιστ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Όπως φαίνεται και από τα νούμερα του, την δουλειά του την έκανε, αλλά η νωθρή παρουσία του τον τελευταίο καιρό, σε ένα διάστημα που η ομάδα χρειαζόταν να βγουν μπροστά οι έμπειροι παίκτες της, χάλασε κάπως την εικόνα του. Πλέον αυτός και ο Γιάνκοβιτς θα καλύψουν ως επί το πλείστον την θέση ‘3’, οπότε θα πρέπει να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και να κάνει εμφανίσεις όπως στο ξεκίνημα της σεζόν που βομβάρδιζε τα καλάθια. Η εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου είναι δεδομένη και περιμένουν όλοι στην ομάδα να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X